hvordan man installere en cpu fan på en Asus formel krigsstien bundkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-29

En CPU fan er nødvendig , når du kører en processor på en Asus Formula Rampage bundkort . Uden en fan , ville processoren overophedes , eventuelt beskadige processoren , bundkortet eller andre interne komponenter . Den proces vil tage omkring 30 minutter afhængig af din komfort niveau med tekniske anvisninger

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Jordforbindelse rem .


1 .
Tag netledningen ud af computeren . Dette er den tykke , sorte kabel , der løber fra bagsiden af computeren til en stikkontakt . Den er tilsluttet til strømforsyningen på bagsiden af computeren . Kablet kan fjernes fra stikkontakten så godt. Men det er ofte lettere at fjerne det fra bagsiden af pc'en i stedet for at skulle finde den anden ende i et virvar af ledninger .
2 .
Fjern låget af PC sag . Nyere sager har quick-release smæklåse, medvirke til at fjerne dækslet eller panelet enkelt og uden værktøj . Du skal blot åbne låsen til pop åbne panelet eller sagen . Ældre tilfælde vil blive lukket ved hjælp af skruer , der fastgør dækslet til kabinettet . Du skal bruge en skruetrækker til at fjerne skruerne så sagen til at glide ud af chassiset .
3 .
Ground selv for at forhindre statisk elektricitet . En måde er at røre metal chassis af sagen, eller noget andet metal . Statisk elektricitet på dine hænder kan beskadige processoren, bundkortet eller andre hardware -komponenter
4
Find processor på bundkortet . det vil være mod midten af bundkortet og firkantede . Processoren vil blive mærket med mærket på processoren .
5 .
Installer køleprofil . Kølelegemet er en sølv blok , der passer på toppen af processoren og trækker varmen væk fra processoren . Placer kølelegemet på toppen af processoren og lås den på plads med den medfølgende fjeder beslag , som holder til to sider af processor socket .
6 .
Installer processoren fan . Ventilatoren vil passe oven på kølelegemet . Det vil være sikret med skruer eller en konsol . Ventilatoren vil blæse væk varme trukket ud af køleprofil .
7 .
Sæt processoren fan i bundkortet om magten . På bundkortet i nærheden af processor socket vil være en lille to-polet stik , hvor ledningen går fra ventilatoren kan tilsluttes . Dette vil levere strøm til processoren . Ventilatoren vil vende , når computeren er tændt .
8 .
Luk sagen . Forsegle tilfældet med banken eller dækning fjernet i trin 2 .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan installere to grafikkort , når man er PCIe og den anden er om bord ? 

Kommentarer

Code:
change