hvordan man kan åbne bin filer & downloads

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-26

BIN filer er den største del af kombinationen BIN /CUE filer, der udgør en enkelt sammenhængende disk image fil . Disk billedfiler er-i princippet-en fuld cd eller dvd , der er blevet kopieret til en computers harddisk i en enkelt stor fil som en ISO eller , i dette tilfælde , en BIN /CUE fil kombination . Medmindre du har planer om at brænde BIN /CUE filer til en cd eller dvd , så er der kun én måde at åbne dem, mens de forbliver på din computers harddisk , og det er gennem brug af et virtuelt drev manager som Daemon Tools eller Magic Disken. Disse programmer simulere et virtuelt cd -drev på din computer og er i stand til at indlæse virtuelle diske-ligesom ISOs eller BIN /CUE filer-. på virtuelle drev , så det fungerer som om det var en fysisk CD i en fysisk drev

Du skal bruge: .
computer med internetforbindelse nu!

Brug Daemon Tools


1
Launch din foretrukne webbrowser og hente Daemon Tools Lite . Et link til download side er blevet fastsat til dig i " Ressource " sektionen .
2 .
Start Daemon Tools installationen programmet, når den er færdig med at downloade . Følg vejledningen , som de vises på skærmen for at fuldføre den automatiske installationen . Genstart computeren, når du bliver bedt om
3
Højreklik på Daemon Tools ikon-. det vil se ud som et lille lyn ikon på din startmenu bakke-og flytte din musen hen over " Virtual Devices " valgmulighed . Dette vil medføre en ny popup-menu op .
4 .
Bevæg musen over " Enhed 0 " og derefter vælge " Mount Image " fra pop-ud -menuen .

5
Naviger til , hvor din BIN og CUE filer er placeret på din harddisk . -hvis du ikke har en medfølgende CUE fil med din BIN fil , se linket i " Resource " afsnittet om , hvordan du opretter en CUE fil fra bunden-og vælg den CUE fil . Valg af CUE filen automatisk fortæller Daemon Tools til at montere BIN -filen .
6 .
Access " Min computer. " Du vil nu se et nyt diskdrev, som repræsenterer det virtuelle drev skabt af Daemon Tools . Din BIN fil er blevet monteret som en virtuel disk i denne virtuelle drev , og kan gennemses og bruges lige som hvis det var en fysisk disk i et fysisk drev .

Brug Magic Disc


1 .
Start din foretrukne webbrowser og hente Magic Disc . En download link er blevet fastsat til dig i " Ressource "sektionen .
2 .
Start Magic Disc installationsfil. Følg anvisningerne på skærmen , derefter genstarte computeren , når du bliver bedt om
3
Højreklik på Magic Disc ikonet i startmenuen bakken-. det vil ligne en lille hånd, der holder en cd-og flyt musen hen over " Virtual CD /DVD " menupunkt . Flyt musen hen over det virtuelle drev i den nye menu til at bringe endnu en menu .
4 .
Vælg " Mount " fra den nye menu , gå derefter til den placering på din computer, indeholder din BIN /CUE filer . Vælg den CUE filen , og klik derefter på " OK ".
5 .
Åbn " Denne Computer "og åben den disk , der svarer til de virtuelle drev skabt af Magic Disc . Du kan nu bruge BIN billedet , som om det var en fysisk disk i et fysisk drev .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du partitionerer og formaterer nye harddisk i vinduet 

Kommentarer

Code:
change