hvordan man kan ændre indstillingerne for en touch pad i en Inspiron 6400

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-18

Ændring af pegefeltet indstillingerne på din Dell Inspiron 6400 kan kræves , når du først installere en ny version af Windows på din harddisk . Dette gør det muligt vinduer til at genkende din touchpad'en for yderligere tilpasning inden for Windows-operativsystemet. Desværre i mange tilfælde kan dette betyde, at du er nødt til at hente en touchpad driver specifikke for din Inspiron 6400 laptop. Heldigvis er dette ikke en vanskelig opgave , at den gennemsnitlige computerbruger kan fuldføre
1 .
Tænd for din bærbare computer , skal du vente til dit system til at starte op , og derefter klikke på " Start " menuen , klik på " Control Panel ", og vælg derefter museikonet .
2 .
Klik på " knapper " fanen , og derefter indstille dobbeltklikke på hastighed til den ønskede hastighed .
3 .

Vælg " Dell Touchpad ", og klik derefter på den store touchpad ikonet der optager det meste af vinduet . Vent til Dell Touchpad program til at åbne .
4 .
Klik på " Touchpad Settings "-ikonet , og derefter justere dine indstillinger , indtil du er tilfreds med touchpad føler og hastighed .
5 .
Klik på " Anvend " knappen for at aktivere din nye pegefelt indstillinger .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du fjerner en CMOS-batteriet på en Compaq Presario R4000 

Kommentarer

Code:
change