hvordan man kan gøre formere vigtige arbejde på en bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-25

I Microsoft Windows -operativsystemer som Windows 7 , Vista og XP , er en lommeregner indgår i installationen . Denne regnemaskine , mens noget grundlæggende i dens funktioner , giver brugerne mulighed for at gøre deres matematiske operationer direkte fra deres computere . Standard måde for folk at bruge denne regnemaskine er ved at klikke på skærmen , men tastaturet er også en mulighed . Desværre , i de fleste bærbare computere er der ingen nøgle dedikeret til multiplikation . Men der er en simpel måde at bruge " Shift " tasten for at foretage en mangedobling vigtige arbejde på en bærbar computer .
1 .
Åbn Windows Lommeregner . At gøre dette , skal du gå til " Start "," Alle programmer ", " Accessories "og derefter " Regner ".
2 .
Brug tastaturet til at skrive det første tal i lommeregneren .
3 .
Tryk og hold " Shift "-tasten , og tryk derefter på " 8 " -tasten. Dette giver dig mulighed for at bruge tegnet stjerne , der bekvemt fordobler som multiplikation tasten.
4 .
Skriv det andet tal , så tryk på " Enter " (eller " Return " ) tasten . Svaret på problemet vil blive vist på skærmen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvad der forårsager min computer til at varme op ? 

Kommentarer

Code:
change