hvordan man kan kontrollere strømforsyningen i en eMachines t2862 pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-10

En eMachines T2862 er en desktop- pc . Strømforsyningen til T2862 , ligesom med de fleste andre desktop- pc'er, kontrolleres ved at åbne tårnet op og undersøge strømforsyningen . Kontrol af strømforsyningen indebærer, at det faktiske fysiske forbindelse , så sørg for, at kablet leverer strøm til rette sted
1 <. br >
Fjern sidepanelet for at få adgang til indersiden af computeren.
2 .
Kontroller , at kablerne fra strømforsyningen er tilsluttet til bundkortet og til de forskellige drev , såsom harddiske eller diskdrev .
3 .
Tænd for strømforsyningen er tilsluttet og indstillet til " on " position --- kontakten på bagsiden af strømforsyningen ved siden af vekselstrømsadapteren stikket skal være sæt "jeg" og ikke " 0 ".
4 .
Kontroller bundkortet er strøm på . Hvis computeren tændes , men der sker ingenting på skærmen , bundkortet er problemet . Hvis computeren ikke tændes , strømmen er spørgsmålet .
5 .
Kontroller enheder bliver magt . Hvis computeren tændes , men ikke komme forbi de første boot , skal du slukke for computeren og prøv at tilslutte en anden strømkablet fra strømforsyningen . Tænde for computeren igen , og hvis drevet støvler , så strømforsyningskablet var dårlig . Hvis drevet stadig ikke strøm op , men resten af computeren gør opstart , drevet er dårlig . Hvis computeren ikke tændes på alle, så strømforsyningen er problemet.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opbygger en lyd pc 

Kommentarer

Code:
change