hvordan man kan konvertere en bærbar computer hd til en pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-21

Laptop harddiske ( HD ) , men designet til at passe i et mindre rum , er helt forenelige med stationære computere. Men den harddisk ikke bare glider ind i en pc 's tårn , heller ikke de nødvendige tilslutningskabler kommer med den bærbare computer harddisk . Heldigvis er det muligt at tilslutte harddisken direkte til en USB- port på den stationære computer

Du skal bruge: .
Ekstern USB kabinet
USB- kabel .


1 .
Skub bærbar harddisk i den eksterne USB- kabinet . Prøvelokalet er lidt større end harddisken og giver forbindelser til en USB- port på computeren . Eksterne afskærmninger findes på de fleste computere og store elektroniske butikker .
2 .
Sæt låget til det eksterne USB kabinettet over åbningen . Denne helt sæler op bærbar harddisk , der forbinder den serielle tilslutning af harddisk til låget af kabinettet .
3 .
Sæt USB- kablet i USB- porten på den eksterne kabinet . Sæt den modsatte ende af kablet i en af USB-portene på computeren . Efter et øjeblik computer hedder den har opdaget en ny flytbar enhed .
4 .
Klik på " Start ", ( My ) "Computer " og dobbeltklik på den flytbare enhedsikonet . Der vises et vindue med alle filerne i øjeblikket er gemt på den bærbare computer harddisk.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer en Iomega Zip 100 på Windows XP 

Kommentarer

Code:
change