hvordan man kan konvertere pc seriel port til en USB- port

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-10

En seriel port , undertiden benævnt en RS -232 eller DB9 havn , på en computer bruges primært for sammenknytning med visuelle enheder , såsom computer skærme eller projektorer . Mens enheder , der opretter forbindelse til computere via seriel porte stadig bliver produceret , er mange nyere der er indrettet til interface med den mere almindelige USB- port . På grund af dette , kan du have en seriel port på pc'en , som går ubrugt . Hvis du gerne vil omdanne din pc 's unødvendige seriel port til en ekstra USB- port , kræver det ikke store computer viden .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Køb en seriel -til-USB-adapter . . Nogle adaptere er i form af kabler , der tilbyder nogle udvidelse af havnen , mens andre er mindre stik , der forbliver på computeren . Adaptere , der opretter forbindelse til den serielle port og give flere USB- porte er også tilgængelige .
2 .
Fastgør enden af adapteren , der har den serielle forbindelse til de uudnyttede seriel port på computeren . Spænd de små skruer ved at dreje dem med uret for at holde adapteren fast på plads .
3 .
Indsæt en cd , der fulgte med adapterkabel eller stik i cd -drevet på computeren . CD skal starte automatisk .
4 .
Følg vejledningen på skærmen findes på cd'en . Driverne til adapteren er installeret på edb-system , der gør det muligt for computeren at genkende den nye enhed .
5 .
Plug enhver USB -enhed i USB- porten skabt af adapteren , når enhed indregnes . Enheden skal arbejde som om tilsluttes direkte til en af computerens USB- porte .

gode råd og advarsler


  • Ikke alle adapter kabler eller stik kommer med en cd til installation . Mange af de enheder installere driverne automatisk uden yderligere brug af software .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan kontrollere strømforsyningen i en eMachines t2862 pc     

    Kommentarer

    Code:
    change