hvordan man kan opgradere en HP Pavilion dv6000 grafikkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-17

Et grafikkort er en enhed i din computer , der giver et videosignal til din video overvågning enheden . Kvaliteten af billedet på din skærm er en stor del bestemmes af kvaliteten af dit grafikkort . Nogle programmer såsom spil eller kreativt software kan kræve en høj kvalitet video kort. I tilfælde af HP DV6000 bærbar , vil det kræve en fuldstændig adskillelse af din bærbare computer for at få adgang til grafikkortet

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Flad skruetrækker .
Guitar pick .


1 .
Power ned den bærbare computer, skal du tage netledningen , diverse kabler , udstyr og fjerne batteriet . Røre en umalet metaloverflade for at aflade statisk elektricitet fra din krop .
2 .
Luk LCD , sted den bærbare computer med forsiden nedad og fjern Phillips-skruer påsætning af RAM , trådløse kort og harddisk dækker til bunden huset forsamling . Fjern plastkabinetter og sæt dem til side .
3 .
Tryk på tappene på hver side af RAM- modul , vippe modul på en 45- graders vinkel , og skub modulet ud af hukommelsen rum . Gentag dette trin for hvert modul du fjerner .
4 .
Løft harddisken ud af harddisken rum , og læg det til side . Fjern en enkelt Phillips-hoved skrue sikre cd /dvd-drev til sin rum langs kanten af den bærbare computer kabinettet . Skub drevet ud af sit rum og sæt den til side .
5 .
fjerne de resterende Phillips-skruer fra bunden huset forsamling . Placer den bærbare computer med forsiden opad , og derefter åbne LCD- panelet .
6 .
Brug en lille flad skruetrækker til at lirke op tastaturet ringen fra den bærbare computer . Sæt den til side , og fjern derefter Phillips-skruer sikre tastaturet til den bærbare computer basen . Løft op på tastaturet , og derefter placere den med forsiden nedad over sporet pad . Afbryd tastaturet bånd stikket fra bundkortet , og derefter fjerne tastaturet fra den bærbare computer .
7 .
Afbryd de to afbryderknappen kabler fra bundkortet , og derefter fjerne afbryderknappen bord fra den bærbare computer basen . Placer den på hovedet , og afmonter derefter på afbryderknappen kabel fra afbryderknappen bord. Indstil bestyrelsen til side .
8 .
Tag videokablet fra bundkortet , og derefter fjerne Phillips-skruer fra hængslerne på hver side af LCD- panelet . Fjern LCD -panelet fra den bærbare computer og sæt den til side .
9 .
Fjern de fem Phillips-skruer fra topdækslet forsamling, afbryde sporet pad og indsætte en guitar pick i stigning langs den yderste kant af den bærbare computer kabinettet . Arbejd din vej rundt i bærbare , indtil hele den øverste kabinettet kommer fri fra bunden huset . Fjern det øverste kabinet, og sæt den til side .
10 .
Fjern Phillips-skruer sikre grafikkortet til bundkortet . Løft videokortet ud af den bærbare computer og sæt den til side .
11 .
Gentag de foregående trin i omvendt rækkefølge for at installere de nye grafikkort og saml den bærbare computer .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan vide , om det er DDR2 RAM 

Kommentarer

Code:
change