hvordan man kan optimere ram på din pc

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-30

Selv om processoren modtager hovedparten af opmærksomhed, når det kommer til bestemmelse af hastigheden på computeren , systemhukommelse ( RAM ) har en hastighed rating så godt. Optimering af din RAM betyder bl. a. at sikre , at din computers hukommelse kører ved den hastighed , som det var hensigten . udføre denne opgave ved at ændre systemindstillinger i din BIOS
1 .
Genstart computeren .
2 .
Tryk på tasten påpeget under opstart besked for at indtaste BIOS ( også kendt som Setup ) .
3 .
Fremhæv " Avancerede indstillinger " menuen og tryk på "Enter ".
4 .
Fremhæv hukommelse frekvens indstilling og trykke på " Enter . " Sæt denne til hastigheden på din specifikke hukommelsesmoduler , der findes på en mærkat på siden af din RAM , online ( ved at se din specifik type hukommelse ) eller i din computer betjeningsvejledningen .
5 .
Tryk på " Esc "og " Y " for at gemme og afslutte .

gode råd og advarsler


 • fleste computer sager kan åbnes ved at at fjerne skruerne på bagsiden af sagen med en stjerneskruetrækker og glide sidepanelet . Andre er åbnes ved at trykke hak på begge sider af sagen panelet eller ved brug af manuel fingerskruer , der kræver ingen særlige værktøjer til at fjerne .
 • RAM -moduler er (ca. 6 inches lang ) i slots nær processor blæseren på den øverste halvdel af systemets bundkort .
 • fleste moderne computere bruger enten DDR2 eller DDR3 -hukommelse , med DDR3 -hukommelse generelt er clocket til en højere sats .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en ethernet   

  Kommentarer

  Code:
  change