hvordan man kan overføre Hi8 til imac

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-19

En iMac computer har gratis software, der kan optage og redigere video fra et videokamera . Du kan overføre video fra en HI8mm videokamera ved at knytte sin video output til iMac . IMac kan derefter bruge sin software til at aktivere videokameraet , spiller 8mm video og overføre det til harddisken som en digital fil . Proceduren er enkel og kan ske uden nogen videoredigering færdigheder

Du skal bruge: .
Firewire kabel
Hi8 -videokamera.


1 .
Placer Hi8-videokamera ved siden af iMac . Indsæt Hi8mm videobåndet , der vil blive overført til Hi8-videokamera . Tryk på " Rewind " knappen for at vende tilbage båndet til begyndelsen .
2 .
Tryk på " Menu " knappen på Hi8-videokamera . Navigere til " Indstillinger "-menuen. Vælg " Fjernbetjening " fra de valg præsenteret i " Indstillinger "-menuen.
3 .
Sæt den ene ende af et FireWire-kabel til FireWire- porten på Hi8-videokamera . Fastgør den anden ende af FireWire -kablet til en Firewire indgang på iMac .
4 .
Dobbeltklik på " Application " mappen for at åbne sit vindue . Rul ned til " iMove " video -program . Dobbelt -klik på " iMovie " ikonet for at starte den .
5 .
Vent på pop-up vindue skal vises , at " iMovie " har opdaget Hi8-videokamera er knyttet til den iMac . Følg vejledningen i vinduerne , der vises på skærmen for at starte Hi8 -videokamera spille og " iMovie "-programmet optagelse .
6 .
Tryk på " OK " i vinduet , når " iMovie " program fortæller dig, at det er lykkedes kopieret alle de HI8mm videobånd .
7 .
Tryk på " Gem som "-ikonet øverst i " iMovie "-programmet Navngiv digitale fil, der er fremstillet af Hi8mm videobånd i " Navn " kolonnen på øverst i vinduet , der vises .
8 .
Vælg " Desktop " fra drop down menuen under " Location ", som er i midten af vinduet . Slip drop down menu .
9 .
Tryk på knappen "Gem" i nederste højre hjørne af vinduet . Det digitale fil, der er fremstillet af HI8mm videobåndet er nu gemt på skrivebordet .
10 .
Afslut " iMove " programmet, når filen er blevet gemt . Afbryd Firewire kablet fra Hi8 -videokamera og Firewire -port af iMac . Fjern Hi8mm videobånd fra Hi8 -videokamera. Drej Hi8 -videokamera off .

gode råd og advarsler


 • Nogle iMacs vil kræve at købe en Firewire 400/800 konverter stik for at kunne bruges sammen med Hi8 videokamera .
 • Kørsel af Hi8 -videokamera ud af batteristrøm vil ikke give så stabil en overdragelse tilslutte videokameraet til en stikkontakt for magt .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer musedrivere fra kommandolinjen i Ubuntu   

  Kommentarer

  Code:
  change