hvordan man kan overføre fra en bærbar computer til en stationær

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-24

Folk , der bruger ofte mere end ¨¦n computer ofte opleve, at de ikke har de filer , de har brug for på specifikke computer, de er i øjeblikket arbejder på. Hvis du arbejder på din hjemmecomputer , for eksempel kan du bruge dem arbejder filer på din arbejdscomputer . Overførsel af filer til og fra bærbare og desktops og computere af alle typer er blevet meget nemmere med flashdrevet . Med et flash -drev, kan filoverførsler ske med lethed

Du skal bruge: .
USB -flash-drev


1 . .
Sæt din flash -drev i en ledig USB -port på din bærbare computer ( eller alt efter hvilken computer har de data, du ønsker at overføre ) .
2 .
Vælg " Åbn mappe for at vise filer ", når auto-run vises dialogboksen . Hvis der ikke vises dialogboksen , skal du gå til " Start "og derefter " Computer " ( " My Computer " i Windows XP ) og dobbeltklik på din flash-drev .
3 .
Træk og drop de ønskede filer fra din computer til flashdrevet mappen . De vil blive kopieret til drevet , så snart museknappen slippes . Gentag det er nødvendigt for de resterende filer .
4 .
Klik på " Sikker fjernelse af hardware "-ikon i systembakken , og vælg derefter din flash -drev på listen . Når du bliver bedt om at fjerne flashdrevet fra din computer .
5 .
Indsæt flashdrevet i en ledig USB port på din desktop ( eller alt efter hvilken computer , du ønsker at overføre data) .

6 .
Træk og slip filer i flash -drev på din computers skrivebord . Du har nu succesfuldt overført dine filer .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:kreative anvendelser for gamle computer tårne 

Kommentarer

Code:
change