hvordan man kan rense og beskytte en computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-06

Du har sandsynligvis sætte nogle kræfter på at holde din computer fri for software virus . Men hvad med bakterier-de germy slags ? Mange computer ejere har glemt at opretholde computerens hardware , så støv , røg og mad til at bygge op på bundkortet , i ventilationskanaler og mellem tasterne . Selv hvis du sætter computeren til en professionel til rengøring indmaden , kan du nemt holde udenfor ren , desinficeret og uberørt dig selv med et par enkle trin . Regelmæssig rengøring og enkel beskyttelse forlænger levetiden på din computer , og beskytter dig også fra sygdom og fra reparation omkostninger.

Du skal bruge:
Håndholdt vakuum
. Dåse komprimeret luft .
Blød bomuldsklud.
Vatpind .
Sprit eller anti-bakteriel mundskyl .
Desinfektionsmiddel.
Glasrens .
Slipcover .

rengøre og desinficere


1 .
Støvsug computerens chassis. Selvom man aldrig skal støvsuge indersiden af computer, medmindre du ved hvad du gør , er der intet til at stoppe dig fra at tage en håndholdt støvsuger og sutte så meget støv som du kan ud af computeren ventilationskanaler og fra mellem tasterne på tastaturet ( lige tjek først , at ingen af tasterne er løs ) . Du kan også bruge komprimeret luft ( som du køber i en dåse) til at arbejde mad krummer ud fra mellem tasterne .
2 .
Tør snavs væk fra plastik sagen. Fugte en blød , fnugfri klud med vand og tør ned på ydersiden af maskinen . Brug den samme klud til at tørre indersiden af cd /dvd- drev, men tør bakken , før du lukker det .
3 .
Desinficer tastaturet og touchpad . Sluk for computeren , og spray en smule sprit eller anti-bakteriel mundskyl på en blød , fnugfri klud , og tør forsigtigt ned på tastaturet , touchpad og palmrests at fjerne olie og bakterier . Brug en vatpind fugtet med desinfektionsmiddel at nå mellem de taster og andre hårde at nå steder .
4 .
Rengør skærmen . Hvis du har en LCD- skærm , fugtes din klud med sprit . Til glas skærme . husholdningen glasrens I begge tilfælde , hvis skærmen har anti-glare beskyttelse , bruge vand .

beskytte computeren


1 .
Beskyt computeren mod elementerne . Må ikke bære rundt på din bærbare eller notebook uden først at indsætte det i en slipcover eller bæretaske . Hvis du lægger det i en rygsæk uden beskyttelse , de andre ting derinde kan ridse og bang chassis af din maskine . Derudover er der tilfælde lavet af polycarbonat , eller hård plast , der forbliver på computeren hele tiden , så du ikke behøver at beskæftige sig med i igen det ind i en sag eller dække .
2 .

Beskyt computeren fra dig . 15 til 20 dollars ( fra maj 2010) kan du få gennemsigtig plast strips , der dækker dine håndledsstøtte , tastatur eller skærm , som forhindrer støv , mad krummer og olie fra huden fra at komme i kontakt med computeren .
3 .
Hold computeren ud af skade på vej . Aldrig holde din bærbare computer på gulvet , eller skrivebordet , hvor en person kan rejse på det . Der må ikke spises , drikkes eller ryges i nærheden af computeren . Hvis du bor eller arbejder i et støvet eller røgfyldt miljø , rense din computer oftere og dække det, når du ikke bruger den .

gode råd og advarsler


 • Aldrig bruge en dryppende-våd klud eller spray væsker direkte på computeren på en sådan måde , at væske kan nå kredsløb .
 • afbryde strømmen til computeren , før du rengør det .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:om asus computere   

  Kommentarer

  Code:
  change