hvordan man kan rydde CMOS på en Toshiba bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-31

CMOS står for Complementary Metal Oxide Semiconductor . CMOS er en chip placeret på dit bundkort og er en integreret del af dine computere oprindelige boot diagnose . CMOS indeholder instruktioner til at starte dine forskellige hardware- komponenter og indeholder også POST system , der anvendes af BIOS . Rydning af CMOS- hukommelse er en vanskelig operation , og vil tage cirka 30 minutter minutter at udfylde . Laptop hardware operationer anbefales ikke til nogen ikke fortrolig med computerens hardware

Du skal bruge: .
Skruetrækker .


1 .
Sluk din bærbare computer og fjerne eventuelle perifere komponenter , herunder netledningen .
2 .
Dækplade af nysgerrige væk plastik hængseldækslerne derefter løfte væk dækslet .
3 .
Fjern tastaturet ved at fjerne de skruer , der holder det til i bunden af din bærbare computer . Som du trækker væk tastatur, du bliver nødt til at afbryde data stik .
4 .
Fjern skallen af din bærbare Toshiba-pc ved at fjerne skruerne er placeret i bunden af den bærbare computer .
5 .
Find din CMOS jumper . CMOS jumper er normalt placeret mod bunden af bundkortet . CMOS jumper er et 3- polet stik med en jumper , der omfatter to af benene . Konsultere din bærbare brugsanvisning for sin præcise placering , da det vil variere fra laptop producent.
6 .
Fjern jumperen fra den anden og tredje pin og placer det over den første og anden pin . Dette vil rydde din CMOS og fuldføre handlingen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan tage memory stick ud af drevet af blænding fra RadioShack 

Kommentarer

Code:
change