hvordan man kan sende en fil til andre computer desktop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-15

Afsendelse af en fil fra en computer til en anden er en forholdsvis enkel proces , der skal kun tage et par minutter at udfylde korrekt. Afsendelse af en fil fra en computer til en anden er nødvendigt i mange forskellige typer af situationer og er en vigtig færdighed at have , hvis du planlægger at bruge en computer på daglig basis . Selv om det kan lyde som en vanskelig opgave at gennemføre , hvis du er en novice , er det faktisk ganske enkel med den rette vejledning
1 .
Åbn din e-mail- klient og give hovedskærmen til fuldt ud at indlæse . Klik på " Skriv e-mail "-fanen øverst på skærmen . Gå ind i " Til : " feltet en e-mail- adresse, som du kan få adgang til fra en anden computer .
2 .
Klik på " Vedhæft " knappen på toppen af e-mailen . Vælg den fil, du vil sende , og klik på knappen "Upload" . Når filen er vedhæftet sig til e-mail , skal du klikke på " Send " knappen .
3 .
Åbn en e-mail -klient på en anden computer og indtaste i din e-mail adresse og adgangskode for at logge ind på din konto . Når beskeden , du har sendt vises på skærmen , skal du højreklikke på vedhæftede fil i e-mail og klik på " Gem " fra drop -down menu . Vælg " Desktop " , som den destination, og klik på " OK . " Filen er nu blevet sendt og gemt til den sekundære skrivebordet .

gode råd og advarsler


  • Bemærk , at de specifikke skridt til at løse denne opgave kan variere en smule afhængig e-mail- klient , du bruger .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvad er forskellen mellem en stationær , en bærbar computer og en notesbog ?     

    Kommentarer

    Code:
    change