hvordan man kan udføre fejlfinding på en computer i / o bord

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-05

Fejlfinding af problemer med computerens I /O- bord , eller bundkort , kan være en skræmmende opgave , fordi bundkortet repræsenterer rygraden af computeren , der forbinder samlet alle dets delsystemer . Fejlfinding bundkortet er en proces udelukkelsesmetoden , hvor man vil forsøge at identificere årsagen til fejlen og fortsætte i overensstemmelse

Du skal bruge: .
Spare computerkomponenter ( f. eks hukommelse, grafikkort , lydkort , IDE kabler , og SATA kabler ) .
Stjerneskruetrækker.


1 .
identificere årsagen til fejlen . For eksempel , hvis dit bundkort er producerer hukommelsesfejl begynde din eksamen på RAM slots . Hvis du har nedsat video , begynder din eksamen på PCI-E ( skærmkort ) slot .
2 .
Sluk for computeren og træk stikket ud.
3 .
Fjern skruerne på bagsiden af sagen og glider sidepanelet .
4 .
Fjern potentielt ulovlige komponent og erstatte det med en model , som du kender at være funktionel . Dette vil fortælle dig , om problemet er med bundkortet 's slot eller med komponenten selv .
5 .
Fjern og udskift eventuelle kabler , der fører fra element (f. eks strømkabler til skærmkortet eller strøm og data kabler fra den hårde og optiske drev ) . Dette vil fortælle dig , om problemet er med bundkortet stik eller med kabel .
6 .
Tag enheden fra sin nuværende forbindelse slot på bundkortet og sætte den i en anden plads i samme type . Dette vil fortælle dig om hele bundkortet er defekt , eller om en bestemt plads på bundkortet er dårligt .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man tilslutte en ’94 stregkode scanner til en computer 

Kommentarer

Code:
change