hvordan man kan udføre fejlfinding på en dynex DVI til video

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-05

Den dynex DVI-adapter konverterer et digitalt videoforbindelse ( typisk benyttes af nyere computerskærme ) til en VGA analog port ( bruges af ældre systemer og computerskærme ) . Selv om adapteren er en lille , to-tommers lange stik, der hovedsageligt stik ét kabel til en anden , kan du køre ind i et par mindre problemer med enheden . Alle spørgsmål er relateret til problemer med forbindelsen , der kan rettes med et par trin til fejlfinding
1
Tjek DVI kabelforbindelse løber fra DVI skærmen til dynex DVI til skærmkortet . Sørg for, at kablet er sat i porten sikkert og hånden skruer er stramme . Dette sikrer en sikker forbindelse og forhindrer et tab i videoen overdragelsen .
2 .
Kig over kabelforbindelsen går fra VGA -porten på computeren til VGA-enden af DVI til video adapter . Stram skruerne for at sikre en korrekt tilslutning .
3 .
Kig efter eventuelle nedskæringer i DVI adapter eller kabler . Hvis der er nedskæringer i de kabler , vil du opleve et tab i kvalitet . Reparere skaden med tape . Ombryde tape omkring det beskadigede område for at forhindre videosignalet fra undslippe kabler .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan reparere en HP bærbar skærm 

Kommentarer

Code:
change