hvordan man kan vedhæfte et tastatur nede på en hk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-15

Uden en velfungerende tastatur din HP computer ville være stort set ubrugelig . Det er derfor kun en vigtig ødelagt kan hindre hele computeren . Men selv hvis en af nøglerne er faldet af , er der ingen grund til at smide tastaturet ud . Du kan faktisk vedhæfte nøglen uden hjælp fra en servicetekniker . Selv hvis du ikke er teknisk begavet , vil du opdage , at processen er relativt enkel og bør ikke tage lang tid
1 .
Find det flydeleddet , der sidder under selve nøglen . Hængslet er en lille plastik ramme, der er omtrent samme størrelse som den vigtigste . Også finde den lille runde hængseldækslet .
2 .
Sæt hængslet over bunden af tastaturet , hvor nøglen plejede at sidde . Den lange ende af hængslet skal forbinde to kroge i bunden af bunden af computeren .
3 .
Mont¨¦r cirkulære flydeled dække over midten af hængsel og forsigtigt tryk ned for at sikre det .
4 .
Sæt nøgle over hængslet og tryk det forsigtigt på plads for at sikre den til tastaturet . Du har nu reattached tastaturet tasten på din HP .

gode råd og advarsler


  • Denne proces bør arbejde på både stationære og bærbare HP tastaturer .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan justere fuseren temperaturen på en HP LaserJet 1600     

    Kommentarer

    Code:
    change