hvordan man kan vide , om det er DDR2 RAM

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-17

DDR2 RAM (kort for " Double Data Rate 2 random access memory ") er en type computer hukommelse chip , der fungerer i mange af de computere til rådighed på markedet . Det er efterfølgeren til regelmæssig DDR RAM og er dobbelt så hurtig som at stil chip . Hvis du har et stykke RAM og vil gerne vide, om det ikke er specifikt DDR2 slags , kan du kigge efter en af et par forskellige identifikationsmærker , der vil fortælle dig , hvad du behøver at vide

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .
Flad skruetrækker .
Guitar pick .


1 .
Kig på emballagen , at din RAM chip kom i. type RAM vil altid blive udskrevet i store blokbogstaver direkte på den originale emballage , samt i instruktionen og brugermanualer , der fulgte pakket med chippen selv .
2 .
Kig på etiketten , der er fastgjort til RAM chip . Trykt på denne etiket vil være vigtige oplysninger om chip , herunder producentens , modelnummer og type . Denne etiket vil fortælle dig, om ikke din RAM chip er DDR2 .
3 .
Mål din RAM chip . DDR2 RAM chips er alle 133,35 millimeter i længden . Hvis du bruger en lineal og bestemme , at din RAM chip er 133,5 millimeter i længden , er du i besiddelse af en pind af DDR2 .
4 .
Kig efter to halve cirkulære fordybninger på hver side af RAM chip . DDR2 RAM har disse fordybninger på hver side , til i alt fire. Hvis den chip , du sidder med kampe denne beskrivelser , din RAM stick er DDR2 RAM .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Definitionen af en Universal Serial usb bus port 

Kommentarer

Code:
change