hvordan man laver en computer gå super hastighed

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-22

En computer har en tendens til at bremse ned over tid , på grund af de kumulative virkninger af installation og fjerne programmer , gemme og slette data og oplysninger og til at surfe på internettet . Denne afmatning er en gradvis proces , og begynder at påvirke en computers ydeevne , når blandt andre faktorer , registreringsdatabasen fejl er væsentlige , for mange programmer der er installeret eller de data på din harddisk er for spredt
1 .
Ryd op på disken . I Windows, kan den " Diskoprydning " værktøj bruges til at frigøre plads på harddisken og fremskynde computerens ydeevne . Når indledt , værktøjet virker ved at identificere og fjerne data, der kan fjernes uden at gå på kompromis systemets ydeevne. " Diskoprydning " fjerner unødvendige oplysninger fra " Temporary Internet Files ", " Papirkurv ", og også afinstallerer ubrugte Windows -komponenter og programmer . Naviger til værktøjet fra " Start "og derefter vælge " Alle programmer ", gå til "Tilbehør " og derefter " Diskoprydning " under " System Tools ". Angiv, hvad filer for at finde og slette , og indlede processen. Når værktøjet er færdig processen , slette alle poster i den genererede liste .
2 .
Konsolider din computers harddisk . Data på en harddisk kan blive spredt over tid , hvilket betyder, at data i forbindelse med samme program kan være spredt på forskellige steder . Når programmet er adgang til , at computeren reagerer langsomt , fordi det er nødt til at finkæmme gennem en masse data til at stykke sammen af programmet . Kør " Diskdefragmentering "utility i Windows til at konsolidere fragmenterede filer , så harddisken til at opnå maksimal læse /skrive hastigheder . Starte programmet ved at navigere til " System Tool ", som beskrevet i trin 1 . Vælg " Diskdefragmentering "for at indlæse nytte . I grænsefladen , skal du vælge et drev og klik på " Analyze ". Der vises en dialogboks efter analyse , så du ved, om disken skal defragmenteret . Klik på " Defragmenter " og vente på, at processen til ende . Baseret på OS version , kan du måske ikke være i stand til at se fremskridt .
3 .
Find og reparere fejl på disken . Fejlkontrol nytte , kendt som " Check Disk , " kan bruges til at scanne disken for dårlige sektorer og fejl i filsystemet , som kan bremse dataadgang og hentning . Åbn programmet ved at klikke på "Start "og derefter klikke på " Min computer . " I det vindue , der vises , skal du højreklikke på den disk, du vil kontrollere for fejl ved at klikke på " Egenskaber ". Vælg " Funktioner "og derefter " Undersøg nu ". I det næste vindue , skal du markere feltet ved siden af " Scan efter /genopret beskadigede sektorer " og klikke på "Start ". Vent til processen til ende , og hvis dårlige sektorer er fundet , skal du vælge " Fix ".
4 .
Reparer registreringsdatabasen fejl . Downloade og installere et register renere hjælpeprogram som " Registry First Aid " for at opdage og fjerne forældede poster i Windows registreringsdatabasen . Afhængig af bygherren, kan registreringsdatabasen rengøringsassistenter have forskellige interfaces , men de fleste er brugervenlige og intuitive , og fungerer på samme måde . Hente programmet og se efter i registreringsdatabasen spørgsmål vente til scanningen og vælg derefter at løse de problemer
5
Beskyt din computer mod infektioner, som kan forringe ydeevnen . . Downloade og installere en dokumenteret antivirus software til at beskytte mod parasitter såsom vira , spyware og trojanske heste .

gode råd og advarsler


 • Microsoft anbefaler at køre disse vedligeholdelse hjælpeprogrammer mindst én gang en måned for optimal ydeevne .
 • Vær forsigtig med at slette nyttige ting i registreringsdatabasen . Oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen , før du sletter poster .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man vurdere din egen computer   

  Kommentarer

  Code:
  change