hvordan man laver en musik beat på en pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-19

Mange professionelle musikstudier har synthesizers og slog maskiner integreret på pc'er til optimal ydeevne . Ud over dette har mange producenter software på deres pc'er for at gøre beats og remix dem . Hvis du er interesseret i at oprette et hjem baseret musikstudie , der er flere programmer, som du kan downloade til din desktop pc eller laptop til at efterligne disse maskiner , uden at skulle købe dem

Du skal bruge: .
PC eller bærbar (64-bit processor og op ) .


1 .
Sørg for at dit bærbare eller PC har en hurtig processor , så du kan lytte til din beats uden computeren fryse op . En processor er computerens hjerne , jo højere processor tal, jo hurtigere de programmer færdes og jo bedre de udfører . De fleste laptops kommer med en 64- bit processor eller over . Foreslåede computere til beat beslutningsproces vil være dem med 64- bit , dobbelt, tredobbelt eller quad -processorer .
2 .
Hent et beat gøre programmet fra internettet . Mange forskellige typer af beat making -programmer er tilgængelige online . Nogle er gebyr-baserede , mens andre er freeware . Før du henter programmet , skal du sørge for at køre det igennem en virus scanner til at kontrollere malwear , spyware eller virus . Sørg også for , at din computers operativsystem er kompatibelt med den software . Hvis du henter software, som ikke er kompatibel med dit styresystem , vil du ikke være i stand til at bruge det , og det kan skade dit system .
3 .
Køb beat making software fra en elektronisk eller computerforretning . Installere softwaren på dit system ved at følge vejledningen på skærmen .
4 .
Køb en god headset . Lyden er ofte forvrænget , når der spilles via højttalere , så køb en god lun headset vil gøre det muligt for dig at få en bedre lyd . Hvis du tilføjer tekst til din slå , kan du ønsker at købe et headset med et talerør . Mundstykket skal være en støjreduktion en , på denne måde vil du ikke optage baggrundsstøj .

gode råd og advarsler


 • Når du er færdig med at gøre dit beat , gemme det til din computer og en ekstern lagerenhed , hvilket kan være en memory stick , SD -kort eller CD-rom
 • må ikke installere software , der ikke er kompatibel med din computers operativsystem
 • Du må ikke overbelaste kapaciteten på din computer ved at forbinde de maskiner eller eksterne audio hardware , medmindre foreslået af producenten .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:memory stick data opsving   

  Kommentarer

  Code:
  change