hvordan man opbygger computerens BIOS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-07

BIOS ( basic input /output system ) er den grundlæggende drift platform , der lader dig foretage ændringer til den grundlæggende struktur i computeren. Det kan sammenlignes med hjerne den computer, hvor en lille smule af fusk med kommandoer kan lade dig med at opnå de ønskede resultater . Med nogle grundlæggende viden om det fungerer , kan du gå om at lave de ønskede ændringer . Alt i alt er det ligesom en grænseflade forbindelse mellem software og hardware -systemer af din maskine
1 .
Boot din computer og tryk på F8/DEL tasten for at indtaste BIOS .
2 .
i BIOS -skærmen , vil du se mange muligheder . Brug tasterne listet i bunden af BIOS vinduet for at gennemse siderne .
3 .
vil ændre boot præference , navigere ved hjælp af venstre-højre taster og tryk ENTER på den valgte indstilling.

4 .
Klik på " avancerede indstilling " for at foretage avancerede ændringer i din maskine . Tryk på ENTER på specifikke overskrifter som CPU-frekvens , hukommelse frekvens , strømbesparelse optioner og andre sikkerhedsfunktioner til at foretage ændringer i disse hhv.
5 .
Gå til hovedsiden BIOS siden , og tryk på ENTER , når pc'en sundhed er fremhævet, for at tjekke din PC helbred . Igen , skal du bruge navigationstasterne udpegede nederst på siden for at rulle gennem indstillingerne .
6 .
Tryk på ESC og derefter på ' Y ' for at afslutte BIOS .

Tips og Advarsler


 • spænding og frekvens setter er en meget usikker område . Hvis du ender med udeblevne der så være sikker på at du bliver nødt til at købe en ny CPU for dig selv .
 • Aldrig nogensinde rode med din BIOS , medmindre du ved præcis , hvad du vil gøre . Strengt til den manuelle retningslinjer , før du tager et dyk ind i din BIOS .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer et 9800gx2 grafikkort når man bygger en ny computer   

  Kommentarer

  Code:
  change