hvordan man opbygger en computer 101

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-25

Opbygning af din egen computer kan virke skræmmende , men alle computerbrugere skal opleve det mindst én gang . Opbygning af en computer fra bunden kan lære dig en betydelig mængde om fejlfinding din egen pc , så du sparer tid , penge og hovedpine over ved hjælp af en detail -model . Du kan afslutte bygge i flere timer

Du skal bruge: .
sag
CPU .
Bundkort .
RAM .
Videokort .
Optisk drev .
Harddisk .
Strømforsyning .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Placer hullerne i bundkortet over hullerne i bagsiden af kabinettet . Skru bundkortet på plads ved hjælp af din stjerneskruetrækker.
2 .
Sæt CPU til CPU soklen på den øverste halvdel af bundkortet . Juster chip , så hak hjørne af CPU'en er linet op med hakket hjørnet af processoren slot . Lås den på plads med at fastholde grebet .
3 .
Installer CPU heatsink i henhold til anvisningerne , der fulgte med din model af CPU . Dette er normalt opnås ved at skubbe heatsink gennem bevarer huller i bundkortet og låse den på plads med den dobbelte håndtag på begge sider af kølepladen .
4 .
Sæt RAM i hukommelsen slots ved siden af processoren . Tryk ned , indtil de klikker på plads fast og flytte fastholde hak på begge sider af hukommelsen slot indad for at holde chips i stedet .
5 .
Indsæt video -kortet i PCI-E slot ligger nær midten af bundkortet mod bagsiden af kabinettet . Tryk ned , indtil kortet låses denne og fastgør den med en sag skrue .
6 .
Skru optiske og harddiske i metal bugten på forsiden af sagen . Slut IDE eller SATA kabler til data porte på drev og den anden ende til IDE -eller SATA -porte på bundkortet ved hjælp af IDE og SATA kabler , der fulgte med dit bundkort .
7 .

Sæt strømforsyningen ind i sagen . Skru den på plads . Slut fører fra strømforsyningen til magten porte på bundkortet ( 20-pin og 2x2 pin stik ) , harddisk ( 4x1 eller SATA bens stik ) , optisk drev ( 4x1 eller SATA bens stik ) , video kort ( 4x1 bens stik-- hvis det er nødvendigt for din specifikke model ) og sag fans .
8 .
Slut fører placeret i nærheden af afbryderen af sagen til jumperne på bundkortet i henhold til diagrammet placeret i dit bundkort brugsanvisningen .

Tips og advarsler


  • Vær sikker på at røre et stykke metal i sagen , før du håndterer computer dele , da dette vil fjerne gemt statisk elektricitet på din krop , forebyggelse af skader til computerens komponenter .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan gøre formere vigtige arbejde på en bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change