hvordan man opbygger en computer inde i en nintendo sag

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-30

Opbygning af en pc inde i en Nintendo Entertainment System ( NES ) tilfælde er en meget udfordrende opgave . Hvis du aldrig har bygget en pc op fra bunden før, dette er ikke et godt valg til din første forsøg på denne form for projekt . NES er meget lille og ikke giver mulighed for meget luftcirkulation , så disse systemer er tendens til overophedning , hvis du ikke bruger de rigtige værktøjer og komponenter . Nøglen til at gøre dette projekt arbejde er en Mini- ITX motherboard komplet med processor , lydkort og skærmkort . Når du har det, kan du bruge bærbare komponenter for at afslutte projektet og maksimere luftstrømmen i systemet.

Du skal bruge:
NES sag
. Mini-ITX bundkort .
Bundkort strømforsyningen .
2 .
5- tommer harddisk .
Laptop optiske drev .
40- pin til 44- pin IDE adapter .
Slimline til IDE adapter .
Laptop PSU .
Køling ventilator.
Windows OS installationssoftware .
Mus .
Tastatur .
Monitor .
2 musemåtter .
Gaffatape .
Dremel værktøj .
Stjerneskruetrækker .
Sandpapir .
Loddekolbe .


1 .
Brug Dremel til at fjerne ethvert stikker plastic fra indersiden af NES tilfældet med undtagelse af de fire skruehuller fundet i hvert hjørne . Placer harddisken på bunden af kabinettet , og skær musemåtten til at passe på toppen af det . Placer bundkort oven på musemåtten . Skær et rektangulært hul i ryggen af sagen til at afsløre motherboardets bagplade med alle de forskellige perifere havne . Sand ned ru kanter af hullet .
2 .
Fjern afbryderknappen printpladen fra NES , og lodde bundkortet magt fører til kredsen , der fører til afbryderknappen . Der er en lille stykke metal , der holder knappen nede , når trykket ind , fjerne det . Hvis du er usikker på værket for at fjerne , ved at sammenligne power -knappen til reset -knappen og tage væk ekstra metal stykke . Udskift printpladen .
3 .
Placer strømforsyning ( PSU ) ved siden af bundkortet og bore et lille hul i ryggen af NES tilfældet for strømstikket . Fastgør det optiske drev til den øverste halvdel af NES sagen med gaffatape , så det vil skubbe fra spillet bakken slot . Find den ridged strip ved siden af dette område , og brug Dremel til at fjerne nogle af de trykkede kamme , nok til at gøre en udluftningsanordning for ventilatoren . Fastgør blæseren til sagen .
4 .
Brug IDE adaptere til at forbinde det optiske drev og harddisk til bundkortet . Tilslut PSU til bundkortet , og lodde bundkortet magt fører fra afbryderknappen til bundkortet . Tilslut blæser til bundkortet . Du får en masse kabler optage en masse plads på dette tidspunkt, så du bliver nødt til at være en smule kreative, når det kommer til foldning og tucking dem ind i ethvert fri plads .
5 .

forsigtigt placere de to halvdele af NES sammen og sikre dem med den oprindelige skruer . Sæt alle dine eksterne enheder i ryggen , og tilslut PSU -kablet til stikket og ind i en stikkontakt . Tænd for systemet , og indlæse installationen software i det optiske drev . Hvis du har gjort alt rigtigt , skal systemet køre ordentligt .

gode råd og advarsler


  • Hvis dit system stadig overophedet , kan du tilføje et andet køleventilator på regulatoren havnen .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan optimere ram på din pc     

    Kommentarer

    Code:
    change