hvordan man opbygger en lyd pc

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-10

Opbygning af en computer primært til brug som en audio PC kræver en dedikeret lydkort til at producere lyd i høj kvalitet , masser af harddiskplads til at gemme dine lydfiler , og masser af on- board systemets hukommelse , så du kan multitaske , mens du lytter til og manipulere lydfiler . Du kan normalt opbygge en lyd pc i omkring 2 til 5 timer , en proces, der vil lære dig en enorm mængde om computere

Du skal bruge: .
sag
Bundkort .
Processor.
4 til 6 GB RAM.
500 GB eller mere harddisk .
Optiske drev.
5 .
1 eller 7 .
1 kanal audio kort .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Ret bundkort med hullerne i sagen , og skru den på plads til at montere det .
2 .

Sæt processoren i CPU slot øverst i midten på bundkortet . Lås den på plads med at fastholde grebet og montere kølepladen i henhold til anvisningerne , der fulgte med din specifikke processor .
3 .
Indsæt 4 til 6 GB RAM i hukommelsen slots næste til CPU'en slot .
4 .
Indsæt lydkortet i en ledig PCI- slot på den nederste halvdel af bundkortet . Skru den på plads .
5 .
Skru hårde og optiske drev ind i bugter på forsiden af sagen. Tilslut drev til bundkortet via SATA eller IDE -kabel , afhængigt af den konkrete model, du har valgt .
6 .
Skru strømforsyningen ind i bagsiden af kabinettet . Forbind fører til magten porte på bundkortet , harddisk og optiske drev .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan tilsidesætte en computer adgangskode 

Kommentarer

Code:
change