hvordan man skal køre et diskettedrev fra en parallel printer port

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-12

Eksterne diskettedrev forbindelse til en computer via enten en parallel -port ( den samme port, der bruges via parallel printere ) eller via et USB- kabel. De vigtigste ulemper ved at anvende en diskette drev , der indeholder en parallel port er de fleste computere i dag produceres ikke at have den parallelle port stik indbygget i systemet . grund af dette, er den eneste måde du kan styre en diskette -drev (eller "køre " den disk ) er ved at forbinde den parallelle port til en USB- port på computeren

Du skal bruge:
Ekstern harddisk .
Parallelkabel .
Parallel port til USB- adapter .
USB-kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Tilslut parallel kablet til den parallelle port på bagsiden af den eksterne floppy disk drev. Sørg for fingerskruer på hver side af kablet er strammet for at sikre forbindelsen .
2 .
Sæt den modsatte ende af kablet i den parallelle port ende af adapteren . Stram fingerskruer at sikre forbindelsen .
3 .
Sæt USB- kablet i USB-enden af adapteren . Sæt den frie ende i en ledig USB -port på computeren .
4 .
Tænd den eksterne floppy disk drev. Mere end sandsynligt den computer hedder det har opdaget en ny , aftageligt stykke hardware ( ikke bekymre dig , hvis det ikke gør, som du stadig nødt til at installere hardware drivers ) .
5 .

Indsæt den medfølgende driver installations-cd'en . Driverne instruere computeren , hvordan du læser disketter og hvordan man kan sende data til drevet . Hvis føreren installationsguiden undlader at indlæse efter indsættelse af disken , skal du klikke på "Start "," My Computer " og dobbeltklik på det flytbare diskdrev .
6 .
Klik på "Næste " på velkomst side i installationsguiden , forlader anlægget navn og placering som er så vælge " Install "for at installere driverne på computeren . Når det er gjort , kan du begynde at bruge parallelporten floppy disk drev på computeren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Sådan foretages fejlfinding og reparation et scepter X20 LCD-skærm 

Kommentarer

Code:
change