hvordan man tilslutte en parabol TV til en bærbar computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-11

Da fabrikanterne konstruerer bærbare computere med minimal besatte plads i tankerne , skal du dine chancer for at have en notesbog med absolut alt , er også minimal. Meget få, om nogen , bærbare computere har tv -dekodere med coaxiale indgange i dem . Du skal have et PCMCIA tv -kort til at dekode TV -signaler via din computer og se parabol -tv
1
Installer . software , der kunne være kommet med dit PCMCIA -kort.
2 .
Slut PCMCIA kort, når du er færdig med installationen eller få en besked om at gøre det i løbet af processen . Det bør passe ind i en lejlighed slot på siden af din bærbare computer .
3 .
Tilslut et koaksialkabel til " TV Out " -stikket på din parabol -tv dekoder boks , og tilslut anden ende til indgangen porten af dit kort .
4 .
Kør software du har installeret , og ændre de kanaler ved hjælp af kontrollerne i henhold til dig . Du bør få et signal , hvis din dekoderboks har en passende forbindelse til fadet .

gode råd og advarsler


  • Hvis du ikke har en tilfredsstillende signal , så prøv stramning af kablet første i begge ender . Hvis din computer stadig ikke modtager en ordentlig billede , og du har kontrolleret , at forbindelsen mellem dekoder og parabol virker fint , giver din tv- udbyder et opkald og forklare din situation til dem . De vil sende en person til at hjælpe dig , hvis du ikke formår at løse problemet på telefonen .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du bliver en certificeret computer tekniker     

    Kommentarer

    Code:
    change