hvordan tjenesten en Epson C48

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-16

Epson Stylus C48 er en populær printer til både private brugere og virksomhedsejere , og med den rette pleje og vedligeholdelse af disse printere kan holde i mange år . Alligevel er det vigtigt for dem, der bruger Epson Stylus C48 til at have nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder . Opkald til tjeneste på en personlig printer som Epson C48 kan være uoverkommeligt dyrt, så at lære at lave din egen printer er den bedste måde at forlænge dets brugstid

Du skal bruge: .
Computer
Vatpinde .
Varmt vand .
Små støvsuger .


1 .
Sørg for Epson C48 er tændt , og løft derefter dækslet og vente på, at blækpatronerne til at skubbe til centrum. Forsøg aldrig at flytte patroner med hånden-at gøre det kan skade din printer
2
Tilt hver blækpatron frem og løft forsigtigt det ud af printeren . . Vend blækpatronen hovedet , således at de metalliske del vender opad.
3 .
Dyp en vatpind i varmt vand og forsigtigt podepinden hele undersiden af hver patron . Fortsæt svaberprøven patronen , indtil der ikke mere blækrester eller papirstøv kommer ud .
4 .
Støvsug hele indersiden af Epson C48 med en lille computer vakuum . Papirstøv tendens til at ophobe sig i små printere som Epson Stylus C48 , og dette papir støv kan forstyrre den normale drift af printeren .
5 .
Log på din computer og klik på "Start " knappen . Vælg " Control Panel " i menuen og vælg derefter "Printere og faxenheder ". Højre-klik på " Epson Stylus C48 " og vælg " Egenskaber . "Klik på " Udskriv testside "knappen for at sende en testside til printeren .
6 .
Se som papiret føres ind i printeren . Hvis papiret feeds skæv , skal du fjerne papiret fra bakken og nulstille papirstyrene , så de passer stramt mod siderne .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:måder til at fremskynde en digital computer 

Kommentarer

Code:
change