kreative anvendelser for gamle computer tårne

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-24

En af besværet med at købe en ny computer er afskaffelsen af den gamle . Mange papirkurven virksomheder kan ikke tage dem , så de dele er nødvendigt at blive trukket til lossepladsen eller lokale genbrugsstation . Oftere end ikke , de tager op værdifuld lagerplads indtil de er behandlet . Nogle mennesker vælger at genbruge dele på kreative måder , men vendte klodset computer tårne i en række nyttige ting .

Computer postkasse

En mulighed er at vende den gamle tårn ind i en postkasse . Selvfølgelig er der behov for indvendig rensede og alle huller skal forsegles , så det er vejrbestandig . Drevet banken-hvor diske og cd-rom'er efter gik-skal skæres større , så det er stort nok til at rumme de fleste e-mail og små pakker . Installer en hængslet hoveddør , kan du lave din egen eller købe en på en isenkræmmer , og male husnummer og efternavn på den side i skrifttype efter eget valg . Når postkassen er installeret på kantstenen , nogen levering af post er sikker på at huske huset .

Grill Grill

Gamle metal tårne kan gøre perfekt lille område grill gruber . Efter fjernelse af tarme, afstive de større huller med nogle strimler af metal . Det aftagelige sidepanel kan bruges som en madlavning bakke eller klippe hinanden at gøre en tætsiddende grill . Sørg for at sand ned ad en maling og fjern eventuelle tilbehør i plastik , der er knyttet til sagen . Når sagen er på et sikkert sted , kan være fyldt med kul og brugt til at lave picnic burgere og spyd.

Start en urtehave

Towers , som har en aftagelig sidevæg kan vendes til let transportable urtehaver . Endnu en gang indvendigt skal fjernes , men alle plastik og dekoration kan stå på . Forsegle store huller med caulk eller andet vandtæt materiale og linje indersiden med tykke plast . Flere lag af tykke affaldssæk plastik vil arbejde . Vend tårn på siden og fyld den med pottemuld og dine foretrukne urter frø .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan genopfylde en monark paxar 1131 etiket maskine 

Kommentarer

Code:
change