måder til at fremskynde en digital computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-16

Speed er en af de vigtigste faktorer i ethvert digitalt computer , der behandler diskontinuerlige data . Computere er afhængige af en kæde af komponenter til komplette selv de mest basale opgaver , og alle svage led kan efterlade brugerne venter på, at maskinen til at reagere . Men der er flere måder til at fremskynde en computer til at gøre det mere produktivt .

Hurtigere processor

En af de mest effektive måder til at fremskynde en computer er at installere en hurtigere processor . Dette kan kræve en omfattende revidering af computerens interne komponenter , og kan koste mere end blot at købe en ny model helt . Men da chip priserne falde , kan opgradere processoren levere en af de mest dramatiske hastigheden stiger. Computerprocessorer måles i gigahertz , hvilket er den hastighed , hvormed processoren modtager og sender elektronisk information.

bedre køling

Et af de centrale problemer med hurtigere processorer , er den varme, som strømmen af elektricitet gennem processorens kerner genererer . En computer med en mere effektiv køling mekanisme kan bruge en hurtigere , varmere processor . Nogle processorer har en variabel clock hastighed , hvilket betyder, at de kan køre på et højere hastighed, når forholdene tillader det . Holde computeren cool med ekstra fans , ventilationskanaler og varme dræn kan holde processor, der kører på sit højeste hastighed oftere .

Flere Hukommelse

RAM er meget vigtigt at de samlede resultater af en computer . RAM er den hukommelse , som computeren bruger til at gemme data, det er i processen med at bruge . Computeren kan indlæse data fra RAM meget hurtigere , end det kan hente det fra en harddisk . Computere med mere RAM , som måles i gigabytes vil køre hurtigere , især når du bruger programmer, der bruger en masse hukommelse .

Hurtigere Drive

En computers harddisk er der, hvor det gemmer store stykker af data , herunder programmer , tekstfiler , billeder , musik og videoer . Konventionelle magnetiske harddiske spin på en konstant hastighed , hvilket begrænser den hastighed , hvormed programmer kan få adgang til dataene i drevet . Harddisken på 7. 200 omdr. /min indlæse data hurtigere end 5. 400-RPM -modeller . Solid-state -drev , der ikke har nogen bevægelige dele , er endnu hurtigere .

bedre software

Installation af nyeste versioner af software og ved hjælp af et effektivt operativsystem er afgørende at holde en computer, der kører hurtigt . Nye versioner af software at udnytte nyere processorer , og kan også give den samme type ydelse med mindre hukommelse og harddisk forbrug og give plads til andre programmer og bidrage til at fremskynde multitasking .

Rengøring System

Hold din computer ren og organiseret på, er en af de nemmeste måder at gøre det køre hurtigere . Fjernelse af gamle eller ubrugte filer og invaliderende unødvendig begynder artikler-de programmer , der automatisk indlæses , når computeren er tændt-kan bidrage til at forbedre boot gange , samt nedlukning gange . En harddisk der er fri for rod og defragmenteret kan indlæse data hurtigere . De fleste operativsystemer indeholder værktøjer til at udføre en generel ordning oprydning , og tredje-parts software beslutningstagere sælge programmer, der kan identificere og slette forældede data på systemet .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvad er de funktioner, en intern tv- tuner -kort ? 

Kommentarer

Code:
change