memory stick data opsving

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-19

Memory sticks bruges i stedet for SD -kort , eksterne harddiske eller skrivbare cd'er . Du kan bruge dem til at gemme mediefiler fra din pc og til at gemme større filer , såsom inddrivelse programmer eller software-filer . Hvis du ved et uheld slette disse filer , der er måder at inddrive dem , selv om pind formateret og slettet dem ved en fejl

Du skal bruge: .
PC eller laptop (64-bit processor og op )
<. /h4 >

Funktion

en memory stick ( USB -flashdrev ) bruges til at gemme data fra din computer . Når der er gemt på pind , kan du hente disse data fra enhver computer , der har en USB- port .

Størrelser

Memory sticks kommer i forskellige oplagrings størrelser . De varierer i størrelse fra 512 til mere end 2GB . Du kan finde memory sticks lille nok til at passe på en nøglering eller standardstørrelse memory sticks , der er omkring længden af en finger .

Filtyper

En fil , der kan gemmes på en computer kan som regel gemmes til en memory stick , med undtagelse af filer , der er større end opbevaring størrelse pind . Folk bruger memory sticks til at gemme billeder , musik , videoer og data filer.

Gendannelse Data

Retablering af data , der er blevet slettet fra en memory stick er ingen let sag . Du bliver nødt til at hente en gebyr- baseret program til din pc og derefter bruge dette program på din memory stick for at hente filerne . Disse programmer er ikke garanteret at arbejde , men fra 2010 , er de den eneste måde at gendanne slettede filer .

Hvordan man bruger en Memory Stick ?

Sæt memory stick i USB -porten på tårn din desktop pc eller omkredsen af din bærbare computer . Gå til start menuen på din computer , skal du åbne " Denne Computer " mappe , skal du finde navnet på dit USB-drev og åbne den . Træk og slip elementer fra din PC til memory stick , eller fra pinden til din PC .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man åbner en HP pavilion computer 

Kommentarer

Code:
change