om input & output -enheder

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-28

Input og output enheder er anordninger , der letter kommunikation af en bruger med en computer . Mens nogle enheder kommer som et must have , andre er valgfri og mål kun at øge komforten niveauet for brugeren, men enten måde , input og output -enheder er et vigtigt område i computeren markedet

Historie

De første to vigtigste input og output -enheder , har tastaturet og skærmen været til stede siden de tidligste computer prototyper tilbage i 60'erne . Den første computermus blev introduceret af Douglas Engelbart i 1968 på Fall Fælles Computer Conference i San Francisco . Brugen af et pegeredskab blev hurtigt omfavnet af mennesker , og operativsystem udviklere som Microsoft og Apple fik mulighed for at oprette grafiske brugergrænseflader venligere og nemmere at arbejde med . Med tiden , andre input og output enheder dukkede op, men de var alle frivillige , mens tastatur, skærm og mus forblev et must for hver computer

Typer

Der findes tre hovedtyper af apparater : . input, output og Baade- veje .

Keyboards er de helt grundlæggende for alle input -metoder , der repræsenterer den hurtigste måde at sende data til en pc . Mus er også populære inputenheder og sigter på at gøre brug af en computer lettere . Blandt de mest almindeligt anvendte input- enheder er også scannere , som tillader datainput fra eksterne kilder såsom dokumenter .

Output enheder har den rolle, til at sende data til brugeren , og overvåger blev de første enheder , der anvendes til Dette, sammen med primitive printer systemer . Kommer i forskellige størrelser og med flere fabrikation teknologier som CRT eller LCD , skærme levere den grafiske produktion af alle handlinger, der udføres på en computer . Printere tillade, at oplysningerne på computeren , der skal udsendes direkte på papir .

Der er nogle enheder , der kan fungere som både input og output -enhed . Skærme integrere touch-screen -teknologi giver en brugervenlig input og output system . Alt-i -én printere inkluderer en printer og en scanner i samme enhed , så overførsel fra pc til papir og fra papir til pc . Optiske drev som DVD-brænder eller cd-forfattere kan også betragtes som to -vejs enheder , fordi foruden læsning af CD'er og DVD'er , kan de også skrive til dem .

funktioner

Enheder udvikler sig konstant, at levere flere funktioner og større ydeevne . Skærme vokse sig større , tastaturer omfatte kontor -og multimedie- dedikerede taster og mus har flere knapper og teknologier , såsom optiske sensorer og trådløs opkobling .

Bruger

Ud over det oplagte anvendelser for at kommunikere med computeren, output enheder som USB Memory Sticks , cd'er og dvd'er kan bruges til sikkerhedskopiering af data . Data fra en computers harddisk kan opbevares sikkert på cd'er eller dvd'er og nyttiggøres , hvis du mister . Også de forskellige input-enheder , såsom PC fjernbetjeninger , repræsenterer ekstra enheder med henblik på at levere en forbedret multimedieoplevelse.

Future

Nøgleordet i fremtiden er enkelhed , så producenter fokuserer på at levere venligere og enklere enheder . Alt-i-en løsninger er mere værdsat af offentligheden, og oftere brugt i områder som pengeautomater , pc'er , bærbare computere , PDA'er og mobiltelefoner , så det ser ud til touch- screen teknologi vil være valget af fremtid i input og output -systemer .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Sådan nulstiller Pro K550 adgangskoder 

Kommentarer

Code:
change