omkring 4-vejs multitasking

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-18

Fire -vejs multitasking er en Intel -teknologi er udviklet for at optimere brugen af multi-core computere til at gennemføre sideløbende behandling af edb -program opgaver eller processer . Fire -vejs multitasking forbedrer den tidligere teknologi parallel behandling udført af single-core eller CPU baserede computere , hvilket ville være i stand til at køre programmer kun i en pseudo-parallel måde ved at skifte mellem program opgaver under udførelse. Fire -vejs multitasking gør brug af de mange CPU- kerner fundet på Intel Core i3 , i5 og i7 computer -processorer med henblik på at gennemføre den computer processer samtidig.

Krav til Fire -vejs Multitasking

For at din computer til at bruge fire -vejs multitasking , er det at have flere kerner på computeren processor og støtte Hyper-Threading teknologi, udviklet af Intel Corporation . I slutningen af 202C Intel Core i5 og i7 computer -processorer var de første CPU'er, der var i stand til at støtte fire -vejs multitasking . De blev snart forenet i begyndelsen af 2010 af Core i3 , som også er udstyret med en fire -vejs multitasking evne . De konkurrerende processorer fra AMD understøttes flere kerneteknologi , men som om 2010, ikke i stand til at understøtte Intel teknologi, der kræves for at udføre fire -vejs behandling .

Fordele ved fire -vejs Multitasking

Når en CPU er i stand til fire -vejs multitasking , kan den mere effektiv brug af computer ressourcer til at udføre program eller proces opgaver parallelt . Virkningsgraden fordele øges, når efterspørgslen på computerens ressourcer fra de programmer , der gennemføres stiger . Fælles programmer , der nyder godt væsentligt fra fire -vejs multitasking omfatter parti videoredigering og spille 3D computerspil eller simuleringer . Computer effektivitet er blevet benchmark testet at stige til op til 90 procent , når du kører komplekse , ressourcekrævende programmer .

Single Core CPU'er

Ved midten af 2000'erne , single core computer -processorer var de fremherskende processorer solgt på forbrugeren marked . De er fortsat være et af de fremherskende købt processorer , men de er i stand til at udføre korrekt, multitasking eller fire -vejs multitasking . Single Core-processorer , der ikke multitasking gør brug af styresystemet Opgavestyring-der deler flere opgaver i stykker , så linjerne dem op at køre igennem processoren-for at give det udseende af parallel processing til slutbrugeren .

Multi-core computerprocessorer

Multi-core -processorer har en enkelt CPU , der omfatter to eller flere separate mikroprocessorer , der kan bruges til at udføre edb- opgaver parallelt . Operativsystemet kan stadig planlægge forskellige opgaver til " time-share " ressourcerne i separat computer processorkerner , hvis det kræves . Multi-core -processorer , der udfører fire måde multitasking kan opnå stigninger i den samlede processor hastigheder på op til 133 MHz afhængig af edb-programmer , der bruges på computeren .

Usage

Fire -vejs multitasking er aktiveret som standard på en Intel Core i5 processor og kan bruges af i7 CPU , hvis skiftet fra otte -vejs multitasking i computerens BIOS . Den eneste måde at deaktivere fire -vejs multitasking er at deaktivere funktionen i computerens BIOS . Hvis multitasking er aktiveret , operativsystemet styrer computerens ressourcer til bedste optimere computerens ydeevne og holde computeren processorens driftstemperatur inden for sikre grænser af hardwaren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man får Linksys lne100tx til at arbejde på xp x64 

Kommentarer

Code:
change