printere kompatible med Windows XP

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-19

En af de største bekymringer computer ejere har , når de køber en ny pc eller skifte til et nyt styresystem er foreneligheden af deres gamle hardware . Købe en ny computer er dyrt nok uden at skulle købe nye printere , scannere , faxmaskiner og digitale kameraer . Heldigvis Microsoft gør det lettere for computer ejere til at kontrollere status for deres enheder , før de opgraderer . Der er mange printere, der er specielt designet til at fungere med Windows XP , og mange andre , der vil fungere godt med XP , selvom de var designet til ældre operativsystemer.

Lexmark E240n PS

Lexmark E240n efterskrift printer er designet til at arbejde med Windows XP , og denne arbejdshest printer er et glimrende valg for dem, der køber en ny XP computer eller opgraderer fra et andet operativsystem . Lexmark printere er kendt for at være billig og nem at sætte op, og E240n er en god printer til både private brugere og virksomheder .

E240n er en forholdsvis hurtig laserprinter , med en printhastighed på 27 sider i minuttet . Den bruger en laserprinter toner , og det leveres som standard med både parallel-og USB- tilslutninger . Det betyder, at printeren kan bruges på ældre model computere, der har en parallelport , men ingen USB -porte .

Samsung 1130n

Samsung 1130n er en glimrende laserprinter , hvilket giver en overlegen printkvalitet i forhold til inkjet -og Deskjet printere . Samsung 1130n er også fuldt kompatibelt med Windows XP , hvilket gør det til et godt valg for dem at opgradere deres systemer eller flytte videre til en ny computer .

Printeren bruger laser tonerkassetter tilgængelige på de fleste kontorer levering butikker , og det forbinder med en standard USB -kabel . Denne laserprinter er i stand til hastigheder på op til 24 sider i minuttet .

Canon BJS6300

Den Bubble Jet printere fra Canon er populære blandt private brugere og virksomhedsejere ens, og mange Bubble Jet -modeller er enten udformet specielt til XP eller er forenelige med det . Den BJS6300 er et eksempel , og denne printer er et fremragende valg for alle at opgradere til Windows XP .

Canon BJS6300 er designet til at give sande fotokvalitet , og det bruger separate farvepatroner for hver farve at gengive billeder trofast . Denne printer bruger en standard USB -kabel for tilslutning .

Dell 2135dn

Dell 2135dn er en glimrende laserprinter , der er designet til at fungere sammen med Windows XP . Hvis du allerede har en af disse printere , skal du have noget problem at opgradere dit styresystem eller ændre computere . Hvis du er i markedet for en printer , kan du være sikker på , at denne ene vil arbejde sammen med Windows XP .

Denne hurtige laserprinter bruger relativt billig tonerpatroner , der er tilgængelige på de fleste kontorer levering butikker , og det tilsluttes via et standard USB-kabel .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opsætter Canon Laser klassen 3175 som en netværksprinter 

Kommentarer

Code:
change