voip krav liste

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-17

Virksomheder og forbrugere henvender sig til VoIP , Voice over Internet Protocol , for de store besparelser det giver over traditionelle telefontjeneste . Fordi der kun er ringe eller ingen omkostninger i tillæg til månedlige Internetudbydere gebyrer , mange brugere ser VoIP service som gratis . Desuden kan VoIP telefon udstyr stikket i Internet overalt til at modtage og foretage opkald .

bredbåndsforbindelse

En high-speed internet -forbindelse kan enten være kabel-modem eller DSL . Mere båndbredde er forpligtet til at håndtere tale og data , som er blevet konverteret til et digitalt signal . Stemmeklarhed afhænger af den højere data overførselshastighed , at dial-up kan ikke give .

internettelefonitjenesten

Nogle selskaber, der tilbyder VoIP service har specialiseret sig i denne teknologi . Kabel , telefon og internet udbydere tilbyder også VoIP , og de har alle prale af ubegrænset lokale og langdistance opkald planer og en række opkaldsfunktioner til en lav pris .

VoIP Adapter og Standard Telefon

Denne hardware løsning består af en VoIP -adapter tilsluttet til en standard telefon . Adapteren indeholder en donkraft til den analoge telefon og en anden plug -in til en Ethernet- forbindelse , som har forbindelse til bredbåndsmodem , LAN eller en router . I denne konfiguration , konverterer adapteren et analogt signal til digitale pakker , som internettet sender til den modtagende telefon . På den anden ende , konverterer den digitale informationer tilbage til et analogt signal . Den telefoniske bevaret alle sine oprindelige funktioner , opkald kapacitet , viderestilling , banke på , opkalds- id , telekonferencer , og voice messaging .

VoIP telefon

Denne hardware alternativ ligner en traditionel telefon . Men det stik direkte ind i et bredbåndsmodem eller router ved hjælp af en Ethernet- forbindelse . Internet -telefoner som denne kommunikere med VoIP -servere uden en personlig computer . Mens pc- løsninger er billigere , denne indstilling giver mening , når brugeren ikke har brug for ekstra omkostninger til edb- udstyr .

mikrofon og højttalere

Det endelige hardware valg bygger på en billig mikrofon og computerens højttalere . Software leveret af VoIP sælgeren giver brugeren mulighed for at foretage og modtage opkald på computeren ligesom en traditionel telefon . Denne mulighed kræver en mikrofon , et lydkort installeret i computeren , og eksterne højttalere .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan opgradere en HP Pavilion dv6000 grafikkort 

Kommentarer

Code:
change