Hvordan kan jeg scanne et visitkort med en regelmæssig scanner ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-26

Hvis du har brug for en digital kopi af dit visitkort , eller du ønsker at gemme oplysningerne fra en modtaget kort på din computer , kan du finde det nødvendigt at scanne et visitkort i computeren . Dette skaber en digital kopi af visitkort , så du kan importere data ind i de fleste tekstbehandlings -og billedredigering programmer . Alt der kræves er en tilsluttet scanner

Du skal bruge: .
Computer
Scanneren.


1 .
Åbn scanneren sengen og placere visitkortet med forsiden nedad i hjørnet af den scanner, har en pil , der peger på det . Luk låget til scanneren sengen , når kortet er på plads .
2 .
Klik på "Start ", " Alle programmer ", " Tilbehør " og vælg " Kamera og guiden Scanner. " Når programmet belastninger , skal du vælge " Scanner " og Windows vil detektere den tilsluttede scanneren .
3 .
Vælg " Scan ", og scanneren vil importere et billede af visitkortet . Programmet kan registrere størrelsen af visitkort , så det ikke importere negative plads på kortet.
4 .
Klik på " File ", " Save " og derefter titel erhvervslivet kort dokument , og vælge en placering for at gemme filen . Vælg " Gem " igen , og den digitale kopi af visitkortet vil blive oprettet.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan opdatere bios med en flash- drev i stedet for en diskette 

Kommentarer

Code:
change