Hvordan kan jeg styre min Dell laptop fan ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-02

Laptop fans nogle gange har en grim vane med at gøre præcis , hvad vi ikke ønsker dem til at gøre . En klynker laptop fan kan gøre møder vanskelig . Andre gange kan en bærbar være som et personligt rum vandvarmer , mens du sidder og spekulerer på , hvorfor blæseren nægter at sparke i. Hvis du har en af flere Dell Inspiron , Latitude , Precision og XPS bærbare computere , har du mulighed for at styre din bærbare pc's ventilator manuelt , når den præ -programmerede adfærd er ikke til din smag . Styr ventilatoren i din Dell bærbar computer ved hjælp I8kfanGUI , et gratis hjælpeprogram .
1 .
Hent og installer I8kfanGUI ved at bruge linket i "Ressourcer "i denne artikel . Starte hjælpeprogrammet , når det er installeret . Når I8kfanGUI belastninger , har værktøjet viser oplysninger om computerens aktuelle status , men ikke ændre noget . Den nederste halvdel af vinduet viser din nuværende CPU temperatur og blæserhastighed . Yderligere oplysninger kan vises afhængigt af sensorer til rådighed i din computer .
2 .
Klik på en alternativknap i øverste venstre hjørne af skærmen under " Main driftsart "for at vælge en overordnet fan politik for dit system . Vælg " Manuel fan kontrol " til at bruge en skyderen til at justere ventilatorens hastighed . Vælg " Automatisk temperatur kontrol " til at definere en fan hastighed politik baseret på temperaturen i computeren . Vælg " Tving fans til høj hastighed " for at køre blæseren på højeste hastighed.
3 .
Marker et afkrydsningsfelt for hver ventilator i computeren under " Manuel fan kontrol " , hvis du har valgt denne mulighed i det forrige trin . Nogle Dell bærbare modeller har en enkelt fan , mens andre har to . Når du har valgt et afkrydsningsfelt , skal du flytte skyderen og klik derefter på " Anvend " knappen for at ændre ventilatorhastigheden til det, du har valgt . Fortsætte med at justere hastigheden på denne måde , indtil du er tilfreds med det .
4 .
Klik på "Options" knappen, hvis du har valgt " Automatisk temperatur kontrol " i forrige trin , og klik derefter på "Temperatur Control " fane i det vindue, der vises . Denne skærm bruges til at definere ventilatorer politikker for forskellige typer af situationer .
5 .
Klik på drop-down menuen ved siden af " Vælg temperatur politik "for at vælge den type situation, som du ønsker at definere en fan politik til bekæmpelse . Valgene er " Normal "," Spil "," Office " og " Meeting ". Hvis disse navne ikke gælder for dig , skal du klikke på " Omdøb Politikker "knappen for at ændre navnene .
6 .
Klik på " CPU "," GPU "," Memory " og " Chipset " faner i midten af vinduet for at definere en fan politik for hver af de forskellige temperaturfølere i din computer og derefter bruge drop -down menuer under " Temp Level "for at justere temperaturen intervaller . For hvert temperaturområde , skal du vælge en fan hastighed : " Hurtig "," Slow ", " Off " eller "Nej Change ".
7
Klik på " OK " knappen , når du er . tilfreds med dine ændringer , og klik derefter på " Luk " knappen for at minimere I8kfanGUI til dit system bakken .

gode råd og advarsler


 • I8kfanGUI understøtter mange Dell bærbare modeller . En delvis komplet liste over understøttede modeller findes på hjemmesiden . Den nytte understøtter nogle Dell bærbare modeller, som ikke er anført , så godt, men er det ikke understøtter hver model , der findes .
 • Vær forsigtig ved I8kfanGUI til at styre ventilatoren i din bærbare computer . Det er muligt at bruge værktøjet til at lukke din computers fan helt ned , men der kan forårsage at computeren bliver overophedet . Aldrig lukke din computers fan ned i længere perioder , især når de udfører processor-intensive opgaver .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du lægger NIC drivere på en Dell OptiPlex GX1   

  Kommentarer

  Code:
  change