Hvordan slår jeg på en Synaptics touchpad ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-23

Synaptics er en computer hardware firma , der fremstiller touchpads til bærbare computere . Det touchpad er det rektangulære område under tastaturet på en bærbar computer , som bruges i stedet for en mus til at flytte peger markøren på skærmen . Aktiver Synaptics touchpad på din bærbare computer , hvis den pegende markøren ikke reagerer , når du flytter fingeren hen over pegefeltet overflade

Bekræft At Synaptics Touchpad Driver er installeret


1 .
Tilslut en ekstern pegeredskab såsom en USB- mus til computeren, hvis du ikke er i stand til at styre musemarkøren på alle . Tryk på Windows- logoet og "R " tasterne på tastaturet samtidigt for at åbne en " Kør " dialogboksen . Skriv " devmgmt. msc " i dialogboksen og tryk på " Enter ". Computerens enhedshåndtering vises .
2 .
Dobbeltklik på " Mus og andre pegeenheder " kategori i Enhedshåndtering for at udvide den . Bekræfter , at en enhed med " Synaptics " i navnet er vist her ( såsom " Synaptics PS /2 port Pegeredskab " ) . Hvis du ikke kan se en enhed med " Synaptics " i navnet , har computeren ikke har en Synaptics touchpad eller driveren er ikke installeret .
3 .
Installer driveren til din Synaptics touchpad hvis det er nødvendigt . Drivere er tilgængelige fra Synaptics hjemmeside ( se " Resources " ) . Dog bør du tjekke din computer producentens websted for specifikke drivere til din computer først . Kun installere touchpad driverne fra Synaptics hjemmeside , hvis specifikke drivere til din computer ikke er tilgængelige . Hvis Synaptics touchpad vises i Enhedshåndtering , skal du lukke vinduet og fortsæt .

Aktiver Synaptics Touchpad


1 .
Se efter en lille knap umiddelbart over eller under touchpad . Hvis du ser en knap , push det . Nogle bærbare computere har fysiske knapper som kan bruges til at aktivere og deaktivere touchpad . Hvis du finder en knap , og skub det og touchpad begynder at arbejde , så stop her . Hvis ikke , fortsætter .
2 .
Klik på " Start " knappen , og klik derefter på " Kontrolpanel ". Dobbeltklik på " Mus "ikonet i vinduet Kontrolpanel . Hvis musen ikonet ikke vises , klik på " Skift til klassisk visning "eller " Vis efter : små ikoner ".
3
Klik på " Devices "-fanen øverst på musen. Egenskaber vinduet . Hvis du ikke kan se en Enheder under fanen " Device Settings " fanen .
4 .
Klik på "Aktiver " radioknapper under både " TouchPad "og " TouchPad knapper . "

5 .
Klik på " OK " og luk alle åbne vinduer for at fortsætte med at bruge din computer .

gode råd og advarsler


  • Mange forskellige drivere eksisterer for Synaptics touchpad hardware , og fremtidige ændringer kan frigives som ikke er omfattet i denne artikel . Hvis du ikke kan se nogen af de menupunkter , der er beskrevet i denne artikel, når du forsøger at tænde din Synaptics touchpad på , hører brugsvejledning følger med din bærbare computer .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du sletter udveksle postkasse straks     

    Kommentarer

    Code:
    change