Hvorfor er min 56k modem arbejder på 28k ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-07

Alle ønsker deres dial-up modems til at få adgang til internettet så hurtigt som muligt . Modemer har en maksimal hastighed på 56 kbps ( kilobit per sekund ) , fordi det er den hurtigste telefon linjer kan med held sende data . Har et 56K modem , betyder ikke altid at få denne hastighed . Det meste af tiden , vil en dial-up forbindelser svinger fra session til session , afhængigt af forskellige faktorer . Du skal blot købe en 56K modem garanterer ikke hurtigere hastigheder i dag-til- dag internetaktiviteter

56K virker begge veje

56K kræves i begge ender af forbindelsen til at udføre højere hastigheder . Hvis du køber et 56K , men du skal oprette forbindelse til en computer , der kører med en 28K modem , den hurtigste mulige hastighed for forbindelsen er 28K . De modemer vil sammenligne evner og køre med den hurtigste hastighed , som både pålideligt kan overføre data .

Drivere

Sørg for drivere til dit modem er up-to-date . Kig på producentens websted for driveropdateringer . Nogle gange er der konflikter mellem et modem og det system, som kan resultere i , at det misligholder til en anden sats . Hold drivere opdateret til dit system 's generelle velbefindende .

Service Provider

Nogle udbydere har særlige linjer for 56K -forbindelser . Dette forhindrer brugere med lavere hastighed modemer fra at spilde linjen . Sørg for, at du bruger det korrekte tal , der kan en højere hastighed forbindelse . Hvis du lige har opgraderet fra en langsommere modem , kan det stadig standard til et nummer, som kun går op til den hastighed, hvormed den tidligere modem .

Telefon Line

Den telefonlinje selv kan medføre, at modemmet til ikke være så hurtige som det er i stand til . Modemet vil bedømme analog tilslutning og bestemme hastigheden kan pålideligt sende og modtage data . En støjende linje kan medføre, at modemmet at skulle sætte farten ned. Sørg for, at kvaliteten kabler bruges til at forbinde modemmet til . Se også kablerne under huset , der forbinder de udvidelser . Et defekt kabel kan nedbringe effektiviteten af hele nettet . Hvis problemet kommer fra lande uden for huset , skal du kontakte telefonselskabet .

protokoller

Protokoller er som et sprog , som et modem taler . Internet- udbydere anvender mange typer af protokoller . Kontroller, at du har adgang til udbyderen med den korrekte protokol . Den forkerte protokol måske ikke gøre forbindelsen ubrugelig , men at den kan udføre langsommere , end den er i stand til . Nogle protokoller , der er fælles er V. 90 , X2 , og K56flex .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan blande PC100 og PC133 ram 

Kommentarer

Code:
change