Listen over haven blomster

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-09

Fra kyst til kyst og næsten hvert hjørne af planeten , blomster haver gør optrædener i boliger med en række farverige blomster . Vide om de forskellige typer af fælles have blomster giver dig mulighed for at eksperimentere med at tilføje dem til dit eget hjem landskab . Fra sol- elskende enårige for fugt blomstrende staude flora og blade , omfatter fælles have blomster en bred vifte af forskellige typer .

Alyssum

En hårdfør blomstrende årlige , vokser Alyssum til omkring en fod i højden og brister med flere små hvide blomster . Den duftende blomster tiltrækker bier og andre bestøvere gør det til en populær have blomst når de plantes som en følgesvend til andre blomstrende planter . Den vokser hurtigt i løbet af foråret måned i tempererede klimaer producere lavtvoksende stænk af farve i blomsterbede .

Aster

Native til USA , er Aster blomster ses ofte blomstrer sammen vejsider med andre wildflower sorter i løbet af sommeren og efterårsmånederne . Asters sidde oven høj , slank stilke i foråret -grøn og producerer bred blomster af flere farvede kronblade . Ligner en daisy , blomstrer Aster blomster i farver fra hvid og gul til fuchsia , pink og blå. Dyrket som enårige i havens bede , giver asters stænk af levende farver

Morning Glory

Et attraktivt og hårdføre vin plante , morgen Herligheder vokse almindeligt i haver og gårdspladser i hele verden . Faktisk den Morning Glory vin i nogle tilfælde anses for et skadedyr , og er ofte skæres tilbage for at forhindre tilgroning . Undertiden betragtes parasit , den Morning Glory vin lægger sig til noget , der kan bare sin vægt uanset om det er et hegn , espalier eller andre anlæg. Når morgen herligheder tillægger andre planter , de kvæle dem og overtage . Producerer åbnede blomster af hvid og forskellige nuancer af pink , blå og lilla , morgen Herligheder vokse almindeligt i haven scener tilføjer skønhed med deres frodige grønne vinstokke og farverige blomster .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du lægger OCR til Lexmark 1150 

Kommentarer

Code:
change