Sådan kører antivirus i pen -drev til at fjerne virus

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-06

Næsten enhver form for lagerplads på eller tilsluttet en computer , er modtagelige for virusangreb , herunder pen -drev ( USB-flash- drev ) . Hvis du har mistanke om en virus har smækket sig selv på din pen drev , er det en klog idé at køre antivirus program installeret på din computer og scanne den flytbare lagerenhed . denne måde kan du opdage vira gemt på det drev og forhindrer filen fra at brede sig til andre computere
1 .
Slut USB pen drev til en ledig USB -port på computeren . Øjeblik vil computeren tilstand, det har fundet en flytbar enhed .
2 .
Start antivirusprogram installeret på din computer . Når programmet indlæser , skal du vælge USB- pen drev som det sted, du vil scanne for virus .
3 .
Klik på " Scan "og antivirus programmet starter scanningen procedure . Der er kun få filer gemt på en USB- pen -drev ( sammenlignet med en standard harddisk ) , så scanningen tager kun et øjeblik at fuldføre . Når færdig, alle af de fundne virus vises i et udstillingsvindue .
4 .
Vælg alle de filer og klik "Fjern " ( eller " Slet " ) . En hurtig vindue spørger, om du er sikker på at du vil slette filerne . Klik på " Ja " og antivirusprogram fjerner virus fra USB- pen drev .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan læse lys på mit kabelmodem 

Kommentarer

Code:
change