der opfandt den første flatbed scanner?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-16

Ray Kurzweil opfandt den første flatbed scanneren . Denne læsning Maskinen bliver udskrive i tale for blinde og svagsynede . ( . Kurzweil også opfundet musikken synthesizer ) for hans opfindsomhed og talent , Kurzweil modtaget National Medal of Technology fra præsident Clinton i 1999

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker
Dåse komprimeret luft .
Dåse spray olie .

Baggrund

Født i New York State i 1948 , viste Ray Kurzweil interesse i teknologi meget tidligt i sit liv . Hans fascination af sproget begyndte i en alder af 15 med studiet af mønstergenkendelse , da opførelsen af hans første computerenheder stand til at genkende stemmen mønstre . Denne passion og talent førte ham til Massachusetts Institute of Technology , hvor han dimitterede i 1970 med en BS i datalogi og kreativ skrivning .

Baggrunden

Ray Kurzweil udviklet flatbed scanner efter en samtale på en flyvning med en blind passager , der sad ved siden af ham . Den blinde mand udtrykt ønske om at have en maskine , der kan læse alle typer af tegn og skrifttyper og overføre indholdet til en hørbar stemme .

Invention

fra 1975 Konceptet tilladt en bruger til at placere en side i en bog om et glas overflade , vente på arket , der skal scannes , og lyt til de ord , der artikuleret én efter én af udstyret . Denne første " print-til- tale " -system gjorde nyheder i 1976 . Med en pris på mere end $ 30. 000, kørte den på kun 64K bytes af hukommelse . Det nye ved konceptet var en optisk tegngenkendelse system, der kunne afkode teksten i ethvert format , ved hjælp af mønstergenkendelse algoritmer , og omdanner det til talesignalet. Selv revolutionerende teknologi , manglede den tidlige flatbed scanneren tekst nøjagtighed . Anerkender potentialet i scanneren , Xerox købte teknologien i 1980 .

Evolution

Siden 1970'erne har læsning udstyret faldt i størrelse og kan integreres i en bærbar computer til mindre end $ 1. 000. Brugere drage fordel af store forbedringer i tekst nøjagtighed siden den første enhed . De seneste versioner understøtter mange computer formater og filtyper . Det konverterer også fra elektroniske input til blindskrift input . Det system omfatter nu fotokopi , fax og e-mail -kapaciteter.

Impact

Denne teknologi åbnede en ny kanal af litterære materiale til synshandicappede personer . Hertil kommer , udviklet det til at bistå de studerende lære at læse ved hjælp af akustiske og visuelle stimulation og feedback til at guide læseren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du tilslutter en Apple Mac bærbar computer til internettet via en Linksys Wireless - G USB netværkskort 

Kommentarer

Code:
change