historie Pentium computere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-28

Pentium computer -processorer er foretaget af en opdeling af Intel Corporation . Pentium laver og distribuerer mikroprocessor chips til forskellige notebook, laptop , og desktop computere . Pentium chips har udviklet sig som computere har udviklet sig , og konsekvent få mere kraftfuld . Derudover er Pentium computer -processorer som regel forbundet med pc'er i modsætning til Macintosh- computere

Historie

Intel Pentium computer mikroprocessor var ikke den første processor på markedet for computere . Indført i 1993 , chippen var et produkt linje af Intel under navnet Pentium . Forud for Pentium linje , der anvendes Intel numre til at identificere deres produkter . Med fremkomsten af Pentium , begyndte virksomheden at markedsføre computer -processorer under navne i stedet for numre , som førte til indførelsen af Intel Pentium computer mikroprocessor . Pentium computer chips havde en 13-årig løb .

Formål

Med indførelsen af et navn brand computer processor , Intel begyndte at markedsføre deres produkter med " Intel Inside " slogan . Dette slogan var til at betyde at computer købere , at computeren bogstaveligt indeholdt en Intel Pentium computer -processor . Markedsføring kampagne var designet til at tiltrække en større kundebase og øge markedsandelen af virksomheden , og dermed køre overskud op .

brug

Den Pentium computer -processor er den mest brugte computer -processor til almindelige formål i hele verden , i henhold til PC Magazine . Processoren kan findes på de fleste ikke-Apple- computere , der sælges . Fra januar 2010 , holdt Pentium -processor moderselskab , Intel , over 80 procent af det globale marked for 202C miste nogle jorden fra 81 . 5 procent rapporterede året før . Intels største konkurrent er den AMD mærke computerchip , ifølge ComputerWorld .

Serie

Da Intel introducerede Pentium computer -processor i 1993 , har Intel introduceret en lind strøm af Pentium linjer . Fra 2010 , har der været syv forskellige versioner af Intel-processorer . Den seneste har været den Intel Pentium 4 Dual Cores , som blev indført i 2005 , ifølge PCMag .

Next Generation

Siden den seneste indførelse af Pentium i 2006 , har Intel udfaset navnet på Pentium og indførte " Core " moniker i stedet . Den første generation af Core computerens processor var baseret på Pentium M processor . Fra 2010 , fokuserer Intel på Core mærke af computer -processorer , og ikke Pentium varemærke. De nyeste chip fra Intel var Core i7 , som påpeget af PC Magazine .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer en dvd -afspiller i en dell bærbar 

Kommentarer

Code:
change