hvad er fordelene ved en MMS tastatur ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

Chancerne er , hvis du læser denne artikel , er du i det mindste lidt fortrolig med , hvad et tastatur er . Tastaturer er computerudstyr designet til at give tekst , tal og navigatør input til en computer . Tastaturer er næsten lige så gammel som selve computerne , men i årenes løb ikke har undergået helt så mange ændringer . En ændring mange tastaturer har undergået , er dog tilføjelsen af særlige knapper og genvejstaster designet til at tilføje flere funktioner til din hverdag tastatur .

Access

Mange multimedietastaturer øjeblikket er til rådighed tilbud knapper designet til at hjælpe dig med at få adgang til mange af computerens funktioner . Med søgeknapper , internetforbindelse knapper , e-mail knapper og mere tillade, at MMS tastaturer til lettere adgang til nogle af de mest almindeligt brugte computer funktioner . Mens denne funktion ikke kan være et gennembrud i keyboarding teknologi , gør det fjerne et par museklik og giver adgang til visse funktioner for at gå en smule hurtigere , end det normalt ville .

Medieknapperne

Det definerende træk i en MMS tastatur er dets evne til at kontrollere musik og video . Gennem typiske afspille , pause , stop , tilbage og hurtigt frem knapper , kan multimedietastaturer du styre lyd og video uden at tage hænderne fra tastaturet . Hvis du har fået en sang at spille , men har brug for at foretage et telefonopkald , kan du blot trykke på pause -knappen på dit tastatur , og det vil holde pause i musikken . Sammen med de grundlæggende afspilning kontrol, også mange multimedia tastaturer tilbyder volumenkontrol og en muting knap .

Tilpasning

Mange multimedietastaturer tilbyder endda tilpasses genvejstaster . Disse knapper næsten fjerne begrænsninger for, hvad dit multimedie tastatur kan gøre eller åbne . Hvilket som helst program , du ønsker kan indstilles til at åbne med presning af en af disse taster , samt udfører andre funktioner , såsom at sætte computeren på vågeblus og logge af-hvis du bruger brugerkonti . Så selv om din MMS tastatur omfatter ikke visse knapper du gerne vil , så længe den er opført tilpasses genvejstaster , kan du manuelt tilføje din ønskede funktioner .

Wireless Multimedia keyboard

Hvis du bruger din multimedie tastatur på en computer , der er nedsat specielt til multimedie , kan du overveje at købe en trådløs multimedia tastatur . Disse tastaturer tilbyder de samme nyttige funktionaliteten af andre multimedia tastaturer , men har trådløs forbindelse til maksimal komfort . Med trådløst , kan du og din familie sidde på sofaen og nyde en film fra din multimediecomputer , ved hjælp af tastaturet som fjernbetjening. Bare sørg for at du skal sidde inden for det trådløse tastatur har tilslutningsmuligheder sortiment at sikre at det kan oprette forbindelse til din computer . Trådløse tastaturer kræver normalt en ledig USB-port til stikket i en Bluetooth- eller RF -modtager .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer den lille formfaktor dial up modem 

Kommentarer

Code:
change