hvad er fordelene ved personlige computere ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-18

Personlige computere har ændret livet for personer i både personlige og faglige metoder . Personlige computere har fordele for alle fra småbørn til ældre borgere . Hvordan du bruger din computer , afhænger af dine personlige interesser og behov , men i sidste ende , den teknologi, den personlige computer fordele, du ved at spare dig tid , penge og kræfter på forskellige måder .

Uddannelse

Du kan bruge personlige computere til undervisning i skolen , arbejde og hjem . I skolen , kan du bruge personlige computere til at lære om emner , som en lærer ikke har en ekspertise i eller styrke et klasseværelse lektion . Du kan bruge computere i klasseværelset for at tage quizzer og lære om andre kulturer ved hjælp af software programmer .

På arbejdet , kan du bruge personlige computere til at lære om nye processer på arbejdspladsen eller nye færdigheder til at forbedre dine præstationer . Du kan også bruge dem til at lære færdigheder som management teknikker .

I hjemmet , kan elever og voksne bruge en personlig computer til læring . Du kan lære fag som stavning , matematik , og læsning ved hjælp af software -programmer på computeren . Du kan lære et fremmed sprog , undersøge potentielle investeringsmuligheder på aktiemarkedet eller lære om andre finansielle muligheder .

Entertainment

Personlig computere bruges ikke kun til arbejde , de kan bruges til sjov også. Software programmer kan du spille spil med andre mennesker, selvom de er tusinder af miles væk . Hvis du ikke ønsker at spille med en anden , kan du bruge single- player spil på den personlige computer såvel .

Du kan se tv-shows og film på din personlige computer til enhver tid , du ønsker ved at downloade eller streame videoen . På denne måde kan du styre din tidsplan , i stedet for at lade tv- net styre den for dig .

Kommunikation

Personlige computere har udvidet samfundets muligheder for kommunikation . Ikke længere har du brug for en separat telefon i stedet , kan du bruge din computer til at foretage en telefonopringning over internettet .

Du kan bruge computere til at dele og synkronisere tidsplaner ikke kun for arbejde, men for dit personlige liv så godt. Medarbejdere kan arbejde med andre medarbejdere på modsatte arbejdstider ved at dele dokumenter og efterlader noter, der angiver ideer til det projekt, de arbejder på som et team . Kommunikerer over e-mail og instant messaging på computere også reducerer samfundets afhængighed af telefonen .

Kommunikation er ikke kun mulig mellem mennesker over en computer , men det er også muligt mellem mennesker og maskiner . Hvis du er ude af byen , kan du slukke dine lygter og /eller indstille din DVR at optage en film, hvis du har dem tilsluttet til din computer via en trådløs internetforbindelse.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man laver video -diske af billeder gemt på en computer 

Kommentarer

Code:
change