hvad er ulemper ved at bruge en fax maskine ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-11

Du skal bruge:
DVD brænder
. DVD -brænder manual .
DVD -afspiller .

Fax maskiner kan være nyttige for fremsendelse papirkopier af vigtige dokumenter over telefonlinjen . Fax i høj grad har reduceret den nødvendige tid til fysisk få et dokument fra et sted til et andet . Men der er flere ulemper .

Kostbare

En fax kan være dyrt . Mens den oprindelige købspris ikke nødvendigvis høje --- priserne kan variere fra $ 30 til over $ 100 for maskiner med avancerede funktioner --- du bliver nødt til at købe papir og blæk regelmæssigt . Sender en fax også koster penge . Almindelig telefon gebyr , og en stor fax kan øge regningen . De omkostninger blive endnu højere, hvis man skal til at faxe noget lange afstande eller internationalt . Også , faxmaskinen skal være på altid at kunne modtage faxer , så det kunne resultere i højere elpriser .

Voluminøst Single -Purpose Machines

En anden ulempe ved faxmaskinen er, at det er temmelig omfangsrigt og kræver sin egen plads , som kan tilføje rod til et kontor eller hjem . Det kan være mere fornuftigt at købe en multifunktionsmaskine med Internet fax -og lagringsteknologi og måske en indbygget scanner og printer funktion.

Tekniske problemer

Som alle maskiner , faxmaskinen er underlagt tekniske fejl . Disse omfatter papirstop og dårlig opløsning spørgsmål, som kan gøre fremsende dokumenter tidskrævende og frustrerende . Ofte en person vil sende en pæn , klar kopiere , og modtageren vil modtage en uklar rod .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:64 bit system krav 

Kommentarer

Code:
change