hvordan du aktiverer brugerdefinerede tapet på en IPAD

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-18

Hvis du vil bruge en IPAD til at se på internettet , skal du huske, at det fungerer ligesom en computer gør . Svarende til enhver Mac stationær eller bærbar computer , IPAD bruger Safari som sin vigtigste web browser . Gennem Safari , kan du tilføje bogmærker og favoritter og se websider , ligesom du ville gøre på en almindelig computer , uanset om det er en Mac eller en PC . Da IPAD fungerer som en computer for brugerne , mulighed for at tilpasse funktioner og indstillinger rækker langt i forhold til dets funktionalitet. For eksempel kan du oprette en brugerdefineret tapet ved at udfylde et par enkle trin .
1 .
Open Safari .
2 .
Søg efter billeder gennem søgemaskinen efter eget valg . Den InterfaceLIFT websted indeholder billeder, der er passende størrelse til iPads ( se Resources afsnit) .
3 .
Åbn billedet så stor som det kan ses .
4 .
Tryk og hold skærmen, indtil en ikon dukker op , der siger " Gem billede "eller " Kopier ".
5 .
Vælg " Gem billede " fra den menu, der popper op .
6 .
Gå til " Indstillinger "," Brightness Wallpaper "og " Saved fotos . " Det er en god idé at holde alle gemte billeder i denne mappe , så du ikke mister overblikket over , hvor de er . Kopier billeder til andre mapper , hvis du ønsker at bruge det til noget andet .
7 .
Tryk "Set Lås skærm " eller " Set Home Screen " for at aktivere dette billede og sæt det som dit tapet .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan kopiere dine filer til en anden harddisk 

Kommentarer

Code:
change