hvordan du får gratis pc dele

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-24

Læring om, hvor du kan få gratis dele vil hjælpe med at holde nede dine udgifter . Find gratis dele kan undertiden være tidskrævende , men det er det værd
1 .
Kig på hjemmesiden Freecycle. org . Bliv medlem af din lokale afdeling ved at slutte på Freecycle. org og derefter kan du e-mail personer på listen på udkig efter den computer dele , som du har brug for . Mange mennesker har gamle computer dele opbevares ved deres hus og er villige til at forære ting væk gratis . Dette er også en god måde at slippe af med computer dele, som du ikke bruger .
2 .
Udforsk Craigslist. org at finde gratis eller billig computer dele . Du kan se på eventuelle lokale område i landet . Der er en hel sektion , der afsættes til gratis produkter , og et andet afsnit er dedikeret til computer dele .
3 .
Gå til lokale værftet salg . Mange mennesker sælge eller give væk computer dele . De kan ikke bruge dele og er villige til at videregive det element til dig på en rabat . Nogle mennesker vil give dig et parti af computer dele til en rabat pris eller gratis. Andre mennesker vil forære ting væk gratis i slutningen af et værft salg .
4 .
Spørg folk, du kender , hvis de har nogen ekstra computer dele . Ord i munden kan være en vidunderlig måde at indsamle oplysninger om computer dele . Venner og familiemedlemmer har undertiden gamle computer dele sidder samle støv , og de vil ofte være mere end glade for at lade dig komme og tage deres computer dele væk .

gode råd og advarsler


 • Kig over de dele , som du finder .
 • Test computer dele for at sikre de arbejder .
 • Tjek dele til skaden.


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man sats bærbare harddiske   

  Kommentarer

  Code:
  change