hvordan du gendanner oplysninger fra harddisken af et beskadiget bærbar

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-09

Mens de fleste bærbare computere normalt modstå betydelige bevægelser og hårde behandling , er de ikke uforgængelige . Din bærbare kan ikke starte , eller skærmen eller andre komponenter kan blive beskadiget nok til at forhindre at bruge dem , men medmindre harddisken har fysisk ned eller brændes , kan du være i stand til at gendanne dine oplysninger og gemme det på en anden computer eller flytbare medier . De mest almindelige metoder til at inddrive oplysninger fra en beskadiget laptop er gennem professionel datarekonstruktion tjenesteydelser eller ved at fjerne drevet fra den bærbare computer og bruge en ekstern USB- harddisk kabinet til at montere drev i en arbejdsgruppe computer .

Du skal bruge:
Computer Toolkit
. Anti-statisk håndledsrem.
Laptop service manual .
2 .
5 " eksternt USB -drev kabinet .
Arbejde computer med ledig USB -port .


1 .
Brug servicemanualen vejledningen som en guide til at fjerne den bærbare computer harddisk. De fleste nyere bærbare computere kræver ikke megen demontering at fjerne drevet , men dets placering varierer fra bærbare til laptop . Du kan normalt downloade en kopi af den service manual fra producentens hjemmeside , eller ringe til teknisk support afdelingen og virksomheden om at sende dig en kopi .
2 .
Bestem forbindelsestype ( ATA , SATA , IDE ) fra etiketter på bunden af harddisken .
3 .
Købe en passende 2,5 "USB- harddisk kabinet til forbindelsen type fra en hardware leverandør som TigerDirect. com , Newegg. com eller Best Buy . Prøvelokalet kit vil indeholde alle nødvendige kabler og skruer .
4 .
Bær den anti-statisk armbånd , skal du bruge en skruetrækker fra din computer værktøjskasse til at åbne USB -harddisk kabinet og indsæt harddisken benene i stikket , der er loddet i anlægget processoren bord.
5 .
Skru USB -harddisk kabinet sammen igen og sætte mini-B ende af USB-forbindelseskablet ind i kabinettet og sæt den anden ende i en ledig USB-port på et arbejdsdokument computeren. Arbejderklassen computer normalt leverer eventuelle nødvendige strøm til kabinettet , og operativsystemet automatisk genkender din bærbare computer drev som en ekstern USB -drev , tildeler et drevbogstav til det , og forbereder det til brug .
6 .

Flyt oplysninger, som du ønsker at gendanne fra USB -drev til en placering på den erhvervsaktive computerens harddisk .

gode råd og advarsler


 • Professionelle datagendannelse tjenester afgift af den mængde data, de på fode igen. Før du godkender en nyttiggørelsesoperation , sikre, at du fuldt ud forstår de afgifter , og at du kun godkender tilbagebetaling af de oplysninger eller data , du har brug for .
 • Kun kopiere oplysninger fra én computer til en anden , snarere end applikationer eller operativsystem filer . Registreringsdatabasen og system indstillinger er specifikke for de computere , og du kan gøre en computer ubrugelig , hvis du forkert overskrive styresystem , filsystem , boot , eller konfiguration filer med en kopi operation .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Listen over haven blomster   

  Kommentarer

  Code:
  change