hvordan du installerer TV Wonder har på en pc med Radeon X1900

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-24

TV Wonder VE er et internt tv- tuner , der gør det muligt at skaffe sig adgang tv med et kabel eller antenne tilslutning . Radeon X1900 er en video grafikkort , der giver dit system mulighederne for at køre med høj opløsning video spil på computeren. Det er muligt at have begge kort installeret på samme computer , uden at nogen af de hardware-komponenter forstyrre hinanden

Du skal bruge: .
TV Wonder VE
Driver installations-cd'en .
Software installations-cd'en .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Power ned for computeren , skal du fjerne det tilsluttede kabler og skru Phillips skruer rundt bag skrivebordet . Skub computerens kabinet til at afsløre det indre af systemet .
2 .
Find PCI -kort slots ( horisontal slots på bagsiden af bundkortet ) , og skub i TV Wonder VE -kort ind i en af de tilgængelige slots . Skub ned på låsebeslag for at sikre kortet . Luk computerens kabinet , skal du sætte kablerne igen, og skru Phillips skruer på plads .
3 .
Tænd edb-system og indsæt driver installations-cd'en . En driver er nødvendig for computeren at opdage TV Wonder VE -kort . I et øjeblik installationsguiden belastninger . Accepter licensaftalen , og klik derefter " Næste " for både anlægs navn og placering . Klik på " Install " og føreren installerer på computeren . Når processen er færdig ( det tager kun et minut eller to ) , vises en prompt vindue på skærmen , med angivelse af installationen er færdig .
4 .
Fjern driveren installations-cd'en , og sæt softwareinstallation CD . Softwareinstallationen cd'en lægger et program på computeren , der fortæller systemet , hvilke data der skal sendes til og fra grafikkortet (i modsætning til føreren , der blot informerer computer af den installerede enhed) . Vent , indtil installationsguiden skal vises , og følg derefter den korte vejledningen for at installere TV Wonder VE 's software ( processen tager et par minutter til slut) . Når du er færdig , er du klar til at begynde at forbinde og se tv på computeren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan lave overophedning på en Inspiron 1150 bærbar 

Kommentarer

Code:
change