hvordan du installerer en Eide WD Caviar SE harddisk

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-22

EIDE , der står for Enhanced Integrated Drive Electronics , er en harddisk interface udviklet af Western Digital . Den Caviar er en af de mange modeller af harddiske, Western Digital producerer . EIDE Caviar SE-selskaber varierer i kapacitet fra 40 GB til 500 GB , og forbindes til bundkortet via et 40- bens fladkabel . Ældre bundkort kan ikke støtte den hurtigere 100 MB /s dataoverførselshastighed af EIDE Caviar -drev, men vil stadig køre på langsommere hastighed

Du skal bruge: .
EIDE WD Caviar harddisk .
40- pin EIDE fladkabel .
Philips skruetrækker , nonmagnetized .


1 .
Tag computeren for at undgå elektrisk stød , fjern derefter sidepanelet at få adgang til indersiden .
2 .

Mount harddisken i tilfælde , normalt mod bunden , på forsiden af sagen , og fastgør den på plads i en tom drev med to skruer på hver side af harddisken . Du kan få brug for at fjerne den anden side panel af computeren til at skrue på alle skruer . Hvis du installerer denne harddisk som den primære drev og udskifter de gamle drev , skru gamle drev, så indsætte drevet i samme slot , hvor du har fjernet den gamle drev . For en primær drev , er placeringen af harddisken i slots vilkårlige . Hvis du installerer denne harddisk som et sekundært drev , men installere dette drev under de øvrige drev . Dette vil hjælpe med at forbinde IDE -kablet senere .
3 .
Sæt jumperen på bagsiden af harddisken . Jumperen er den lille sorte plastik stykke går rundt et par stik på bagsiden af drevet . Hvis du vil bruge drevet som computerens primære og eneste harddisk , så bør du fjerne jumperen helt . Hvis dette er en sekundær harddisk , skal du indstille den til slave , som er den næstsidste par stik fra højre .
4 .
Slut EIDE båndkablet fra bundkortet til harddisken . Det blå stik går til bundkortet . Hvis du bruger dette som en primær drev , tilslut det sorte stik til harddisken . Hvis du bruger dette som din sekundære harddisk , skal du tilslutte den grå stikket til dette drev , tilslut derefter det sorte stik til det primære drev .
5 .
Luk sagen og starte computeren.
6 .
Formater drevet . Hvis du installerer dette som en primær drev , skal du indsætte dit operativsystem installationsdisken , så følg vejledningen til at formatere og installere operativsystemet til drevet . Hvis du bruger dette som et sekundært drev , højreklik på " Denne computer " og derefter klikke på " Administrer ". Vælg " Disk Management " fra menuen til venstre , så højre klikke på det nye drev , og klik derefter på Format. Klik på " OK " for at formatere drevet.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man hopper en mobo uden afbryder 

Kommentarer

Code:
change